ZİYARETÇİLERE ORTAHİSAR´I ANLATTI

ZİYARETÇİLERE ORTAHİSAR´I ANLATTI

ZİYARETÇİLERE ORTAHİSAR´I ANLATTI

ZİYARETÇİLERE ORTAHİSAR´I ANLATTI

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği İstanbul´da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ´Trabzon Günleri´ne katılan Başkan Genç, ziyaretçilere Ortahisar´ı anlattı.

İstanbul´da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ?Trabzon Günleri´ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yenikapı miting alanında 3-6 Ekim tarihleri arasında icra edilen etkinliklerde vatandaşlar Trabzon´a has kültür değerlerini görme fırsatı buldu.

KATILIMCILAR TRABZON´U VE ORTAHİSAR´I TANIDI
Organizasyonun ikinci gününe katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ziyaretçilere Ortahisar´ın kültürel, tarihi, turistik değerleri ve doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi. Standı ziyaret eden vatandaşlara içinde Ortahisar´ı tanıtıcı CD, dergi, broşür ve çeşitli hediyelerin yer aldığı Ortahisar Belediyesi çantası hediye edilirken, Ortahisar standını dikkatli gözlerle inceleyen vatandaşlar bu sayede Trabzon kültürünü yakından tanıma fırsatını buldu.

YURTİÇİ VE YURTDIŞI TANITIMA ÖNEM VERİYORUZ
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, kenti tanıtmak için; belediye imkânları ölçüsünde çeşitli organizasyonlara katılmaya gayret gösterdiklerine dikkat çekerek, her geçen yıl artan turist ve ziyaretçi sayısıyla bunun karşılığını aldıklarını söyledi. Birçok fuar ve etkinliğe katılarak deneyim kazandıklarını belirten Başkan Genç yaptığı açıklamada; ?Yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlara katılarak reklam ve tanıtım nasıl yapılır, bir kent nasıl tanıtılır, neler ön plana çıkartılır, ziyaretçiler nelere ilgi gösterir gibi pek çok konuda deneyim sahibi olduk. Artık her katıldığımız etkinliğe belli bir birikimle hazırlanıyoruz. Bu şekilde adeta her etkinlikten bir şeyler kaparak, kentimizin tanıtılması için gerekli planlamaları ve hazırlıkları edindiğimiz bu tecrübe birikimiyle beraber daha da başarılı bir şekilde yapıyoruz.? ifadelerine yer verdi.

VATANDAŞA ORTAHİSAR DAVETİ
Ortahisar Belediyesi tarafından açılan stant ziyaretçiler tarafından beğeniyle gezildi. Ziyaretçilerin akınına uğrayan fuara Karadenizlilerin yanı sıra birçok ilden vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Stant görevlileri ziyaretçilere Ortahisar Belediyesi´nin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi vererek onları Ortahisar´ı görmeye davet etti.