ZAĞNOSSPOR´DAN ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AV. AHMET METİN GENÇ´E PLAKET

ZAĞNOSSPOR´DAN ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AV. AHMET METİN GENÇ´E PLAKET

Zağnosspor Hentbol Kulübü, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç´i ziyaret etti.

ZAĞNOSSPOR´DAN ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AV. AHMET METİN GENÇ´E PLAKET

Zağnosspor Hentbol Kulübü, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç´i ziyaret etti. Ortahisar Belediyesi belediye başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Zağnosspor Hentbol Kulübü Başkanı Abdülaziz Baş, Başkan Yardımcısı Osman Zaman, Genel Sayman Barış Sancak ve yönetim kurulu üyesi Sezgin Üstün hazır bulundu.

GENÇ: ?ORTAHİSAR´IN TANITIMINA ÖNEMLİ KATKI SUNDUNUZ?

Ortahisar Belediye Başkanı Genç ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek; ?Zağnosspor´u tebrik ediyorum. İyi bir sezonu geride bıraktı. Gelecek sezonda Trabzon´u Avrupa kupalarında temsil edecek. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak şehrimizin takımına elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Zağnosspor kısa sürede önemli başarılara imza atarak Ortahisar´ın tanıtımına da önemli katkılar sundu. Dileğimiz ve temennimiz bu başarılarının artarak devam etmesidir? diye konuştu.

BAŞ: ?TRABZON´UN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR?

Kulüp başkanı Abdülaziz Baş ise Ahmet Metin Genç´e sezon boyunca takıma verdiği destekten ötürü teşekkür ederek; ?Gelecek sezonda Avrupa´da tüm Trabzon´un desteğine ihtiyacımız olacak. Özellikle Ortahisar Belediye Başkanı olarak sizin desteğinizi her an yanımızda hissettik. Bu anlamda vermiş olduğunuz katkı ve desteklerden ötürü kulübümüz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum? dedi.

Konuşmaların ardından Zağnosspor Hentbol Kulübü Başkanı Abdülaziz Baş, Ahmet Metin Genç´e 2016-2017 sezonunda kulübe vermiş olduğu katkı ve desteklerden ötürü teşekkür plaketi takdim etti. Plaket takdiminin ardından kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz Ahmet Metin Genç ile hatıra fotoğrafı çektirdi.