YOL YAPIM VE ONARIM HIZ KESMİYOR

YOL YAPIM VE ONARIM HIZ KESMİYOR

YOL YAPIM VE ONARIM HIZ KESMİYOR

YOL YAPIM VE ONARIM HIZ KESMİYOR

Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalleleri tek tek tarayarak ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet seferberliğinde dur durak bilmiyor.


Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki mahalleler tarayarak arızalı ve sorunlu yolların bakım ve onarımını sürdürüyor.

MAÇKA BELEDİYESİ DUR DURAK BİLMİYOR
İlçe genelindeki sorunlu yolların bakım ve onarım çalışmalarını aksatmadan sürdüren Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu doğrultuda Alataş, Ocaklı ve Hızarlı mahallelerindeki yollarda meydana gelen deformasyonlara müdahale ederek, bozulan yolların bakım veonarımını gerçekleştiriyor.

CADDE VE SOKAKLAR ELDEN GEÇİRİLİYOR
Ekipler belirlenen program dâhilinde ilçe sınırları içerisindeki yollardaki çalışmalarada hız kesmeden devam ediyor.
Yapılan çalışmalar doğrultusunda daha önceden tespit edilen her mahalle, her cadde ve sokak bir bir elden geçirilirken, mahalleler tek tek taranarak görülen olumsuzluklar gideriliyor.

VATANDAŞIN BEĞENİSİ TEŞVİK EDİYOR
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, vatandaşa hizmet için çıktıkları bu yolda her talebi inceleyerek çözüme kavuşturmak için çaba gösterdiklerini belirterek, çalışmalarını bundan sonra da sürdüreceklerini kaydetti.
Başkan Koçhan; ?Ekiplerimiz zor ve önemli bir görev yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmaların vatandaşlar tarafından da takdir görmesi bizim de yaptığımız her işe daha büyük bir şevk ile sarılmamızı sağlıyor.? şeklinde konuştu.
Ali TİRİTOĞLU