YATIRIM ADASI İÇİN TOPLANDILAR

YATIRIM ADASI İÇİN TOPLANDILAR

BAŞKENT´TE BİR ARAYA GELEN PAYDAŞLAR ÖN ÇALIŞMA İÇİN STARTI VERDİ

BAŞKENT´TE BİR ARAYA GELEN PAYDAŞLAR ÖN ÇALIŞMA İÇİN STARTI VERDİ

 

ANKARA´DA YATIRIM ADASI ZİRVESİ

 

YATIRIM ADASI İÇİN TOPLANDILAR

 

Trabzon´un mega projelerinden biri olan Yatırım Adası (TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi) için Ankara´da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında tüm paydaşların katılımıyla toplantı yapıldı. Bakan Faruk Özlü başkanlığında yapılan, 3 milletvekili, TTSO Başkanı, Arsin Belediye Başkanı ve ilgili kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıyı değerlendiren AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, ?Toplantıda bugüne kadar yapılanları ve bundan sonra yapılacakları değerlendirdik. Çok verimli bir toplantı oldu. Fizibilite çalışması için bir ön çalışma yapılacak ve iki hafta sonra yeniden bir araya gelerek gerekli kararları alacağız.? dedi.

Trabzon için hayati öneme haiz yatırımlardan biri olan TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi (Yatırım Adası) için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında tüm paydaşların katılımı ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekilleri TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar ile TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren,TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, ilgili bakanlık ve temsilcileri ve bakanlık bürokratları katıldı.

Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, ?Trabzon için hayati öneme haiz yatırımlardan biri olan TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi (Yatırım Adası) için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında tüm paydaşların katılımı ile değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantıda bugüne kadar yapılanları ve bundan sonra yapılacakları değerlendirdik. Çok verimli bir toplantı oldu. Fizibilite çalışması için bir ön çalışma yapılacak ve iki hafta sonra yeniden bir araya gelerek gerekli kararları alacağız. Trabzon´umuzun en önemli yatırım projelerinden bir olan TR61 Yeşil Endüstri Adası konusundaki yakın ilgisi, takibi ve özel emeği için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Bakanımız Faruk Özlü´ye Trabzon adına özel teşekkür ediyoruz.? dedi.