Ünlü anneler çocuklarıyla Forum İstanbul´da doyasıya eğlendi

Ünlü anneler çocuklarıyla Forum İstanbul´da doyasıya eğlendi

orum İstanbul, sömestir tatilinde ünlü anne ve çocuklarının keyifli anlarına ev sahipliği yaptı. Aralarında Ayşe Kucuroğlu, Burcu Karabacak, Seçkin Piriler, Gülseven Yılmaz, Burcu Ziyal, Derya Coşkundeniz, Özge Peker ve Esra İnceefe´nin de bulunduğu ünlü

Ünlü anneler çocuklarıyla Forum İstanbul´da doyasıya eğlendi

 

Forum İstanbul, sömestir tatilinde ünlü anne ve çocuklarının keyifli anlarına ev sahipliği yaptı. Aralarında Ayşe Kucuroğlu, Burcu Karabacak, Seçkin Piriler, Gülseven Yılmaz, Burcu Ziyal, Derya Coşkundeniz, Özge Peker ve Esra İnceefe´nin de bulunduğu ünlü anneler, Forum İstanbul´da kurulan Varol Yaşaroğlu imzalı Kral Şakir´in ?Uzay Macerası? adlı eğlence alanında tatilin keyfini çıkardı.

 

 

Sömestir tatilinde tüm çocuklar, Forum İstanbul´da kurulacak olan Varol Yaşaroğlu imzalı, Cartoon Network Türkiye´nin ilk Türk çizgi filmi Kral Şakir´in ?Uzay Macerası? alanına 5 Şubat tarihine kadar konuk oluyor. Etkinliğin ikinci gününde aralarında Ayşe Kucuroğlu, Burcu Karabacak, Seçkin Piriler, Gülseven Yılmaz, Burcu Ziyal, Derya Coşkundeniz, Özge Peker ve Esra İnceefe´nin de bulunduğu ünlü anneler bu eğlenceli etkinliğe çocuklarıyla beraber katılarak sömestir coşkusunu birlikte yaşadı.

 

Forum İstanbul´un düzenlediği bu etkinliğin sonrasında, Varol Yaşaroğlu ile karikatüristlik ve Kral Şakir çizgi filmi kapsamında keyifli bir söyleşi gerçekleşti. Çocuklarla birlikte tüm ziyaretçiler öğretici bir çizim workshop´una da katılarak keyifli saatler geçirdi.

 

Zengin marka karması ve birbirinden özel eğlence alanlarıyla Türkiye´nin en büyüğü, Avrupa´nın ise en büyük alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Forum İstanbul bu sömestirde de çocuklara özel çok eğlenceli ve öğretici bir etkinlik sunuyor.