TUNA TAŞKIN 15 MAÇLIK PERİYOTTAN MEMNUN

TUNA TAŞKIN 15 MAÇLIK PERİYOTTAN MEMNUN

ZAĞNOSSPOR´DA KEYİFLER YERİNDE

TUNA TAŞKIN 15 MAÇLIK PERİYOTTAN MEMNUN

ZAĞNOSSPOR´DA KEYİFLER YERİNDE

Zağnosspor Futbol Kulübü Başkanı Tuna Taşkın ligde geride kalan 15 haftayı değerlendirdi ve sezonun kalan bölümüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Takımın 15 maçlık performansından memnun olduklarını söyleyen Taşkın, ?15 maçta 13 galibiyet 2 beraberlik aldık. 41 puanla lider konumdayız. Hem takımın konumundan hem de oynadığı futboldan memnunuz. Oynadığımız maçların tamamı final havasında geçiyor. Bu bizi sevindiriyor. Takımlar karşımıza dirençli çıkıyor. Bu ligin kalitesini artırıyor. Kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayıp play-off grubuna moralli ve motivasyonu yüksek bir şekilde başlamak istiyoruz? dedi.

?TRANSFER YAPABİLİRİZ?

Transfer yapabileceklerine de değinen Taşkın, ?Teknik ekibin raporu doğrultusunda takıma 2-3 oyuncu daha katabiliriz. Play-off gruplarında mücadele ve kalite daha da artıyor. Sakatlıkların ve cezaların çok fazla tedavisi yok çünkü 9 maçlık bir maraton. Takımın sistemine uyan, yeteneklerinin yanı sıra karakteri de oturmuş oyuncuları kadromuza katabiliriz. Oyuncularımız, teknik heyetimiz ligin başından beri büyük emekler verdiler. Bu emeklerini sezon sonu şampiyonlukla taçlandırmalarını hedefliyoruz? şeklinde konuştu.