TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

BURUK BAYRAMLAŞMA

TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

BURUK BAYRAMLAŞMA

 

Kurban bayramının dördüncü gününde gazeteciler, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´nde bir araya geldi. Taziye mesajları ile başlanılan törende henüz 39 yaşında hayatını kaybeden meslektaşımız Sebahattin Barutçu anıldı. Törene, TGC Başkanı Yusuf Turgut ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Sekreteri Ergun Ata, Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Bakkallar Odası Başkanı İsmail Keskin, Okul Sporları Federasyonu eski başkanı Ayhan Pala, TFFHGD Trabzon Şube Başkanı İsmail Köse ve gazeteciler katıldı.

 

?MESLAKTAŞIMIZA RAHMET DİLİYORUZ?

 

 Bayramlaşmada konuşma yapan Başkan Yusuf Turgut, ?Değerli meslektaşlarım çok değerli misafirlerimiz bayramınız kutlu olsun. İyi ki varsınız. Burada bir aile ortamı oluşturduk. Bu gün bayramlaşma ama bizim bir acımız da var. Cemiyetimiz üyesi ve Trabzon basınının emektarlarından daha 39 yaşında hayata veda eden arkadaşımıza rahmet diliyoruz. Ailesi ve meslektaşlarına başsağlığı diliyoruz. Şehitlerimizde oluyor. Bütün şehitlerimize de rahmet diliyoruz. Bizim camianın içinde olup mesleğini en güzel şekilde yapan ve farklı alanlarda sosyal sorumluluklara yüklenen arkadaşlarımız, meslektaşlarımız var. Bunlardan bir tanesi Ahmet Külekçi. Kardeşlik köprüsü oluşturup, Trabzon´dan Mardin´e, Bitlis´e sevgi bağı oluşturdu. Gazeteciler cemiyeti bütün camiayı kucaklayan ve çaba gösteren bir kurum. Şu an yöneticilik görevini biz yapıyoruz ama bize iş bırakmayan arı gibi arkadaşlarımız var. Tekrar herkesin bayramını tebrik ediyorum? dedi.

 

ÇOK GÜZEL BİR TABLO

 

Başkan Turgut´un konuşmasın ardından söz alan Mehmet Atalay şu ifadelere yer verdi: ?Bu tür yerlerde başkanımız hep birleştirici konuşmalar yapıyor.Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde  İyi bir yönetim var. Cemiyetimizi başarılı buluyorum. Ve bütün Trabzon basınını seçim kaybeder kaybetmez tek vücut olmaya davet ettim. Hala ikinci bir cemiyetin olmaması çok güzel bizim için. Asla bölünmeyi kabul etmiyoruz. Ama şu birlikteliğimiz çok güzel bir tablo. Bizlerde memleketimizde çok güzel ve daha fazla vakit geçiriyoruz. Demek ki gazeteci olmamız lazımmış. Ama fiili daha doğrusu yöneticilikte yapıyorsanız hiç tatil olmuyor. Sizlerle olmak çok güzel. Herkese başarılar diliyorum. Gazetecilerin en iyi kazanan, en iyi şartlarda yetişen, en iyi mekanlarda çalışan ve en iyi teknolojileri kullanan, standartları en yüksek meslek sahibi olmalarını da bir kere daha temenni ediyorum. Hayatını kaybeden arkadaşımıza da mekanı cennet olsun diyorum.?