TEMEL REİS ?59? DEDİ

TEMEL REİS ?59? DEDİ

Televizyon yapımcısı ve sunucusu Aydoğan Yılmaz, namı diğer Temel Reis, 59. yaş gününü memleketi Maçka´da dostları ve sevenleriyle kutladı.

TEMEL REİS ?59? DEDİ

Televizyon yapımcısı ve sunucusu Aydoğan Yılmaz, namı diğer Temel Reis, 59. yaş gününü memleketi Maçka´da dostları ve sevenleriyle kutladı. 

Maçka´nın bilinen ve sevilen simalarından televizyon yapımcısı Aydoğan Yılmaz (Temel Reis) 59. yaşına dostları ve sevenleriyle birlikte girdi.

ÇOK YÖNLÜ BİR İNSAN
İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Musikisi bölümünü bitiren Aydoğan Yılmaz, uzun yıllar televizyon yapımcılığı ve sunuculuğu yaptı. Liseyi Maçka´da bitiren, uzun yıllar İstanbul´da yaşayan Temel Reis (Aydoğan Yılmaz) iki yıl önce Maçka´nın Bakırcılar Mahallesi´ndeki evine geri döndü.

TARIMLA UĞRAŞMAYI SEVİYOR
Tarımla uğraşmayı çok seven Aydoğan Yılmaz, kırmızı patates başta olmak üzere fasulye ve diğer yöresel sebze ve meyvelerin yetiştirilmesiyle uğraşıyor.
Carlos adında bir Siyam Kedisi olan ve Carlos´un hayatının her şeyi olduğunu belirten Aydoğan Yılmaz, namı diğer Temel Reis, 59. Doğum Günü´nü dostlarıyla birlikte fakirhane diye tabir ettiği evinde kutladı.

MAÇKANIN İLERİ GELENLERİ BU GÜNDEYDİ
Temel Reis´in yaş gününe gazetemiz Maçka Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Duygu Karahasanoğlu ve Sayfa Sekreteri Fatma Karahasanoğlu ile emekli öğretmenler Mustafa Demirkaya, Sabri Demirkaya, Eyüp Eyüpoğlu, Osman Öztürk, Mustafa Altıntaş. Yeniçağ Gazetesi Yazarı Gazeteci Arslan Bulut, MHP Maçka eski İlçe Başkanı Faruk Genç, PTT memuru Nevcihan Yazıcı, Araştırmacı Gazeteci Yılmaz Kaya. Ali Topal, Yılmaz Tunç, Dursun Köse, Münir Koçhan ve birçok seveni iştirak etti.

TÜRKÜLERİYLE ŞENLENDİRDİ
Aydoğan Yılmaz´ın (Temel Reis) 9 Ağustos Cuma günü akşamı gerçekleşen yaş günü eğlenceli ve bol türkülü bir ortamda yapıldı. Kendisi de türküler söyleyen ve söylenen türkülere eşlik eden Yılmaz, hayatını kaybetmiş eski türkücüleri de yâd etmeyi unutmadı. Bu yıl çok kişiyi davet edemediğini, ancak seneye bu durumu da telafi edeceğini belirten Yılmaz, konuklarıyla tek tek ilgilendi.
Fatma KARAHASANOĞLU