?TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ?

?TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ?

Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Tüncel´i ziyaret eden AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş, bilgilendirmede bulundu.

?TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ?

Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Tüncel´i ziyaret eden AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş, bilgilendirmede bulundu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Hüseyin Tüncel´i ziyaret etti.
Balıkesir´in Burhaniye ilçesinden Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Hüseyin Tüncel´e yönetim kuruluyla birlikte ?Hayırlı olsun´ ziyaretinde bulunan Altunbaş, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

CEZAEVLERİNİN DURUMU
Altunbaş, Trabzon´un Beşikdüzü ilçesinde yapımı tamamlanan Beşikdüzü T Tipi Kapalı Cezaevi´nin yakında zamanda açılacağını söyledi. Beşikdüzü Cezaevi´nin açık olan kısmı uzun bir süreden beri hizmet verdiğini hatırlatan Altunbaş; ?Kapalı olan kısmındaki çalışmalar tamamlandı. 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle kapalı kısmına mahkûm alınmaya başlanacak. Önümüzdeki süreçte Akçaabat´taki E Tipi Ceza İnfaz Kurumu kapatılacak. Araklı´da bulunan cezaevi uzun bir süre daha hizmet vermeye devam edecek. Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi ile alakalı şu anlık bir planlama bulunmuyor. O da hizmet vermeye devam edecek.? dedi.

?YAKLAŞIK 450 FETÖ/PDY DOSYASI MEVCUT!?
Trabzon´da devam eden Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´na (FETÖ/PDY) yönelik davalarla ilgili de bilgi veren Altunbaş; ?Sayın Başsavcı ile olan görüşmemizde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik davaların yılsonu veya yeni yılın ilk ayında bitirilebileceğini öğrendik. Yaklaşık, devam etmekte olan 450 dosya var. Adli organların kolluk kuvvetleriyle birlikte FETÖ/PDY terör örgütüne karşı operasyonları devam ediyor. Dolayısıyla yargılama süreci yeni başlayan dosyalar var. Bizler de milletimiz adına bu davaların takipçisi olmaya devam edeceğiz.? diye konuştu.