ŞEHİT AİLELERİMİZE ANLAMLI YEMEK

ŞEHİT AİLELERİMİZE ANLAMLI YEMEK

Hamidiye Soylu ve Şengül Yavuz Dünya Kadınlar Gününde Düzenlenen Etkinliklerde Kadınlarla Buluştular

Hamidiye Soylu ve Şengül Yavuz Dünya Kadınlar Gününde Düzenlenen Etkinliklerde Kadınlarla Buluştular

 

 

ŞEHİT AİLELERİMİZE ANLAMLI YEMEK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlenen etkinliklerine katılmak üzere ilimize gelen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu´nun eşi Hamdiye Soylu , Valiliğimizin organize ettiği bir yemekte şehit aileleri ve yakınlarıyla bir araya geldi.

Hamdiye Soylu ve Valimizin eşi Şengül Yavuz  bir otelde düzenlenen etkinlikte misafirleriyle yakından ilgilenip, samimi bir ortamda sohbet ettiler.

 

KADIN EMEĞİ KONULU SERGİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Daha sonra Bayan Soylu ve Bayan Yavuz,  Anadolu´da Kadın Portreli Müzikli Anlatım programına katılarak kadınlarımızla bir araya geldiler.

 

Program sonunda,  katılımlarından dolayı Hamdiye Soylu ve Şengül Yavuz  teşekkür edilip, çiçek takdim edildi. Şengül Yavuz da, Dünya Kadınlar Günü anlam ve önemine istinaden Hamdiye Soylu hanımefendiye Karadeniz kadınını anlatan tablo ile gümüş telkari takım hediye etti.

 

Daha sonra İçişleri Bakanımızın eşi Hamdiye Soylu ile Valimizin eşi Şengül Yavuz, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce düzenlenen ?Kadın Emeği ? konulu serginin açılışını gerçekleştirdiler.

 Açılışın ardından Hamdiye Soylu, Şengül Yavuz ve beraberindekiler, tüm stantları tek tek gezip, el emeği ürünlerini yakından inceleyerek,  bayanlara emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

ŞEHİT AİLELERİ İLE AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ

Son olarak Hamdiye Soylu, Şengül Yavuz ve beraberindekiler şehit aileleri ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde şehit ailelerimizle fidan dikim etkinliğine katılarak fidan dikimi gerçekleştirdiler.