Tarih: 02.12.2016 10:29

Proje Kültürü, Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesinde bir gelenektir

Facebook Twitter Linked-in

 Proje Kültürü, Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesinde bir gelenektir

2016 teklif çağrısı döneminde ?Okullar Arası Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA219) ? kapsamında okul adına sunulan, ?Europe as a workspace? adlı Erasmus+ projesi kabul edildi

 

              Bu proje, ?Local Identities Forming Europe? ve "70 Years of European History (1945-2015)" adlı AB projelerini müteakiben okulun uluslararasıcılık alanında attığı önemli adımlardan üçüncüsü oldu.

Proje, Eylül 2016´dan Eylül 2018´e kadar sürecek olup Hırvatistan, Danimarka, Finlandiya, Hollanda, İtalya ve İsveç´ten ortak okulların katılımı ile Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi  koordinatörlüğünde yürütülecektir.

      Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi yürütmekte olduğu "70 Years of European History (1945-2015)" adlı AB projesinin Türkiye Hareketliliğini başarı ile tamamladı. Bir haftalık süre ile Avrupa´nın 7 farklı ülkesinden 25 öğretmen ve 25 öğrenciyi konuk eden Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi ,tüm çalıştayları başarı ile yürütmenin mutluluğunu yaşadı.

Haftanın özeti ise, konuk öğrencilerin ayrılırken söyledikleri oldu. ´Burada o kadar çok ilgi gördük ki, evimize döndüğümüzde ailemize alışmakta zorlanacağız´

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —