ORTAK KARAR!

ORTAK KARAR!

Kadırga Otçular Haftası´nın bu yılki etkinliğinde Trabzon´dan üç, Gümüşhane´den ise iki belediye ortak hareket etme kararı aldı.

ORTAK KARAR!

?Kadırga Otçular Haftası´nın bu yılki etkinliğinde Trabzon´dan üç, Gümüşhane´den ise iki belediye ortak hareket etme kararı aldı.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ?Kadırga Otçular Haftası´nın ne zaman yapılacağı belli olurken, Trabzon Şalpazarı, Tonya ve Maçka Belediyeleri ile Gümüşhane Kürtün ve Özkürtün Belediye Başkanları ortak hareket etme kararı aldı.

BELEDİYELERDEN GÖRÜŞ BİRLİĞİ!
Trabzon Valiliği ve Gümüşhane Valiliklerinin ortak himayesi altında bu yıl yapılacak olan Kadırga Otçular Haftası´nın birlik, beraberlik ve dayanışma içiresinde uzlaşı kültürü sağlanarak yapılması istendi.
Bu yıl 21 Temmuz´da gerçekleştirilmesi kararlaştırılan ?Kadırga Otçular Haftası´ ile ilgili olarak bir araya gelen belediye başkanları ortak hareket konusunda görüş birliğine vardı.

İLÇELER ÖN PLANDA OLMAYACAK!
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan´ın da katıldığı toplantıda, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ve Özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya bir araya gelerek yapılacak olan Kadırga Otçular Haftası´nın içeriğinin nasıl olacağı hakkında görüş alış verişinde bulundular.
Yapılacak olan şenliğin, ?Kadırga Otçular Haftası´ adı altında yapılması kararı alınırken, pankartlarda, afişlerde, davetiyelerde ve billboardlarda aynı logo ve söylemlerin kullanılması, ilçelerin ve belediye isimlerinin ön plana çıkmaması hakkında görüş birliğine varıldı.

Ali Tiritoğlu