ORTAHİSAR KAYMAKAMLIĞINDAN GÜZEL BİR UYGULAMA

ORTAHİSAR KAYMAKAMLIĞINDAN GÜZEL BİR UYGULAMA

ORTAHİSAR MUHTARLARINDAN TALEP VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ALINDI

ORTAHİSAR KAYMAKAMLIĞINDAN GÜZEL BİR UYGULAMA 
ORTAHİSAR MUHTARLARINDAN TALEP VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ALINDI
Trabzon Ortahisar kaymakamı Numan Hatipoğlu Trabzon ortahisar muhtarlarını bu kez halk eğitim merkezinde daire amirlerinide yanına alarak Ortahisarın sorunları ve çözüm yollarını dinledi. 
85 mahhale muhtarının eksiksizi dile getirdiği mahalle sorunları ve çözüm önerileri Trabzon Ortahisarın da rontgenini çekmesi anlamına geliyor.
Trabzonun 310 000 nufuslu ortahisar ilçesinin ulaşım sağlık asayiş aydınlatma ,gçö yol su gibi konularda Muhtarların istek ve taleplerini tek tek not alan Kaymakm Aynı anda Toplantıda bulunan daire amirlerinden de Mevcut çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
MUHTARLARDAN BİRAZ DAHA SABIRLI OLAN TAVSİYESİ
Trabzonun ortak sorunlarının takipcisi olacağın belirten kaymakam Numan hatipoğlu Muhtarların Büyükşehirden özellikle yol konuusnda ve imar konusunda başvurduğumuz sorunlara cevap alamıyoruz sorusuna karşılı biraz daha sabır istiyorum : Elbirliği ile çözceğimiz sorunlarda sabırlı olalım dedi.
EN BÜYÜK SORUN İŞSİZLİK ULAŞIM KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURİYETİ
Trabzon Ortahisar muhtarlarının dile getirdiği genellikte ulaşım uyuşturucu ve maddde bağımlılığı ile mücadele hırsızlık ve mobese hizmetlerinin mahhaleye kadar gelmesi konusunda ki taleplerini alan Kaymakam Hatipoğlu Ortaya koyunla sorunları çözüm e kavuşturma adına bir çalışma ekibi oluşturup bu toplantııları daha da artıracağı z dedi.

ORTAHİSAR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR
Ortahisar belediye başkan yardımcısı Kemal Çobanında katıldığı toplantıda Ortahisar belediyesi olarak gerek imar konusunda gerek betonlama ve asfaltlama ve diğer konularda muhtarlarımıza büro konusundada elimizden geleni yapıyoruz 11 adet muhtarlık yaptık . Muhtarlara belil miktada kırtasiye ve telefon yardımıda yapıyoruz dedi.
MUHTARLAR DAİRE BAŞKANLIĞINA AHMET CEVHER BAKACAK
Trabzon Muhtarlar daire başkanlığına atanan Ahmet Cevher de Muhtarların sorunlarını tek tek not aldıklarını Büyükşehir belediye başkanlığı bünyesinde yeni kurulan toprak analizi laboratuvarımızın çiftcilerimize hizmetinde olduğunu belirtti.