ORMANCILARA SİBER GÜVENLİK

ORMANCILARA SİBER GÜVENLİK

ORMANCILARA SİBER GÜVENLİK

ORMANCILARA SİBER GÜVENLİK

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü´nde başlatılan Bilgi Güvenliği ve Farkındalık Eğitimi tamamlandı.

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve bağlı orman işletme müdürlüklerinde tüm personele yönelik ?Bilgi Güvenliği ve Farkındalık Eğitimi? gerçekleştirildi.

MAÇKA´DAKİ PERSONEL DE BİLGİLENDİRİLDİ
Maçka Orman İşletme Müdürlüğü´nün de aralarında bulunduğu İşletme müdürlüklerinde de gerçekleştirilen eğitimler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürlüğü personellerinden Levent Karaya tarafından verildi.
Oman Bölge Müdürlüğü personeline yönelik olarak başlatılan eğitimler Trabzon Orman Bölge Müdürlüğünde bulunan konferans salonundaki son oturumla tamamlandı. Eğitime Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki personelin yoğun katılım sağladığı gözlendi.

SİBER GÜVENLİK KONUSUNDA BİLİNÇLENDİLER
Eğitimde kurum çalışanlarının internet ve e-posta hizmetlerinden yararlanırken karşılaşabilecekleri tehlikelere karşı alabilecekleri tedbirler aktarıldı. Ağ ortamındaki çeşitli risklere karşı alınacak önlemler, bilgi güvenliğini tehdit eden unsurların tanıtımı ve karşılaşılabilecek tehditlerin nasıl ortadan kaldırılabileceğinin yolları gösterilirken aynı zamanda bilgi güvenliğinde kişisel ve kurumsal sorumlulukların neler olduğu üzerinde duruldu.
Fatma KARAHASANOĞLU