MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Maçka Belediyesi Afrika´nın mağdur ülkelerinden Çad´da Kardeşlik Su Kuyusu açtı. Açılışta Çad´lı vatandaşlar dualar ederek Belediye Başkanı Koçhan´a teşekkür ettiler

MAÇKA BELEDİYE BAŞKANI KOÇHAN:

 

 

?MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Maçka Belediyesi Afrika´nın mağdur ülkelerinden Çad´da Kardeşlik Su Kuyusu açtı. Açılışta Çad´lı vatandaşlar dualar ederek Belediye Başkanı Koçhan´a teşekkür ettiler

 

            Maçka Belediyesi tarafından, İnsanı Yardım Derneğince hazırlanan proje kapsamında, Çad ülkesinin Bokoro kentinde "Maçka Belediyesi kardeşlik su kuyusu" açıldı.

Maçka Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Maçka Belediyesinin İnsanı Yardım Derneğince hazırlanan projeye destek vererek, Bokorolu Müslümanlar için kardeşlik su kuyusu açtırdığı belirtildi.

Afrika´da su sıkıntısı yaşandığı vurgulanan açıklamada, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan´ın da şu ifadelerine yer verildi, ?Afrika´da susuzluk ve açlık nedeniyle ölümlerin çoğaldı ve Afrika´da insanların su bulabilmek için kilometrelerce yol yürüyor. Müslüman kardeşlerimizin yanlarında olabilmek için gerekli bütün adımları atıyoruz. Maçka Belediyesi olarak yaptırdığımız "Kardeşlik Su Kuyusu" sayesinde Müslüman kardeşlerimiz ve çocuklar rahatlıkla su ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Bu projede bizlere destek olan Trabzon İHH Başkanı Zühtü Kalma ve İHH Maçka Şube Başkanı İrfan Topal´a da teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel projelerle Müslüman kardeşlerimize destek olacağız."

Açıklamada, İHH Trabzon Şube Başkanı Zühtü Kalma´nın da şu ifadeleri kullanıldı:

"Kuraklık ve su sıkıntısı yaşanan coğrafyalarda su kuyuları açarak içme ve kullanma suyu temini çalışmalarına hız vermeye başladık. Sorunun çözümüne katkı sağlamak için de kampanya başlattık. Bu kapsamda destek veren değerli başkanımız Koray Koçhan´a sonsuz teşekkürler ediyorum. Maçka Belediyesi Kardeşlik Su Kuyusu açılırken de, Bokorolu Müslüman vatandaşlar dualar ederek, Belediye Başkanı Koçhan´a teşekkür ettiler."

 

 

 

HAYATTA HİÇ BİR BAŞARI

TESADÜF DEĞİLDİR

 

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, İskenderpaşa Ortaokulu tarafından düzenlenen "Kariyer Günlerinin" bu hafta ki konuğu oldu.

Aynı zamanda kendi okuduğu okul olan İskederpaşa´da öğrenciler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Koçhan, ?Hayatta hiç bir başarı tesadüf değildir. Eğitim hayatı bozunca her zaman programlı çalışın ve hedeflerinizi şimdiden belirleyin. Hayalini kurduğunuz ne varsa ulaşabilirsiniz" dedi. Öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Başkan Koçhan, bu fırsatı verdikleri için İskenderpaşa Ortaokulu Müdürü Cihan Kırış, Ruhan Denizer ve tüm öğretmenlere teşekkür etti.