Mulakaspor Şampiyon

Mulakaspor Şampiyon

Mulakaspor Akçaköy maçından sonra şampiyonluğunu ilan etti. Mulakaspor3 - Akçaköyspor0

 

Mulakaspor Şampiyon

 

Mulakaspor Akçaköy maçından sonra şampiyonluğunu ilan etti. Mulakaspor 3, Akçaköyspor 0

 

Mulakaspor ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

 

 

         Mulakaspor 2017-2018 sezonunun bitmesine iki hafta kala şampiyonluğuna ilan etti. U19 liginde mücadele eden  Mulakaspor  tecrübeli teknik direktör Cüneyt Çolak´a  teslim edildi. Mulakaspor yönetimi doğru tercih karşılığını da şampiyonlukla aldı.

Mulakaspor, sezon boyunca, sadece 1 mağlubiyet aldı. Topladığı  31 puanla ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluklarını ilan ettiler. Şampiyonluğun  tescillendiği hafta ezeli rakibi Akçaköysporla karşılaşan Mulakaspor rakibin 5 puan önünde olmasıyla üstün bir performansla rakibini 3-0 yenerek puan farkını 8´e çıkararak şampiyonluğunu ilan etti.

         Maçka ilçe stadında ki karşılaşmada ara ara gerginlikler olsa da futbol  severler zevkli bir karşılaşma izledi.   Maçın 15. dakikasında maça iyi başlayan Mulakaspor ilk golü Rıfat Boz´la buldu.  Bu golle soyunma odasına giden Mulakaspor 2. Yarıya daha istekli başlayarak 60. dakikada tekrar Rıfat Boz´la durumu 2-0 a getirdi.  Artık sahaya tamamen hakim olan Mulakaspor 80. dakikada Ertürk Sırtkaya ile de 3. golü bularak tamamen işi bitirdi.  90. dakikada böyle tamamlanınca  Mulakaspor Akçaköysporu  3-0 net skorla mağlup etti. Mulakaspor , Cüneyt hocasıyla beraber lige girdiği ilk sezonunda şampiyonluğa uzanıp süper amatöre merhaba dedi.  

                      Mulakasporun teknik direktörü Cüneyt Çolak görüşlerini ifade ederken, her karşılaşmaya iddialı başladıklarını belirterek;   ?iyi bir ekip kurarak, lige merhaba dedim. Yönetimin ve taraftarlarımızın gücünü arkamızda değil, hep yanımızda hissettik.Bize inananlarda oldu, İnanmayanlarda. Ben hepsine teşekkür ediyorum. İnananlar zaten yanılmadılar, inanmayanlar ise bize daha çok hırs ve azim vererek bizim daha da kenetlenmemize sebep oldular. Tabii  ki işin kahramanları aslan  yürekli futbolcularımdır. Onlara sezon başından beri güvendim ve sonuna kadar inandım. Onlarda benim bu güvenimi boşa çıkarmadılar. Hepsine ayrı yarı teşekkür ediyorum. Onlar bana kardeş, can ve aslan oldular. İyi ki onları tanımışım. Burada emeği geçen taraftarımıza yönetim kurulumuza, siz değerli Maçka haber  gazetesine, her maçta bizi yalnız bırakmayan değerli gazeteci arkadaşımız Yılmaz Kaya´ya ve aslan yürekli futbolcularıma çok teşekkür ediyorum.? Dedi.