MİNİKLERDEN GAZETEYE ZİYARET

MİNİKLERDEN GAZETEYE ZİYARET

MİNİKLERDEN GAZETEYE ZİYARET

MİNİKLERDEN GAZETEYE ZİYARET

Zaman zaman farklı meslek grubundan birçok kişiyikonuk eden Maçka Haber’in bu seferki misafirleri merak ve ilgileriyle Maçka Anaokulu öğrencileriydi.

Maçka Anaokulu öğrencileri, gazetemiz Maçka Haber’i ziyaret ederek çalışma sistemi ve gazetenin oluşum süreci hakkında bilgi aldı.

MAÇKA HABER ÖNEMLİ KONUKLARINI AĞIRLADI
Geçtiğimiz hafta içinde gazetemiz Maçka Haber’in önemli konukları vardı. Maçka Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri Kübra Şen ve Müdür Yardımcıları Nihan Karahasanoğlu nezaretinde gazetemizi ziyaret ederek, bir gazetenin haber servisinden baskısına kadar nasıl hazırlanır ve yapılır hususunda birçok şeyi sorarak öğrendiler.

HABERDEN BASKIYA HER ŞEYİ SORARAK ÖĞRENDİLER
Maçka Anaokulu öğrencilerinden bir sınıf, gazetemiz Maçka Haber’i ziyaret ederek gazetedeki haberlerin nasıl yapıldığını, gazetedeki baskı makinesinin nasıl çalıştığını öğrendiler.
Öğretmenleri Kübra Şen, çocuklara gazetenin ne olduğunu anlatırken, gazete yönetimimiz de baskı makinesinin ne şekilde çalıştığını ve haberlerin nasıl yapıldığı konusunda kendilerini bilgilendirdik. Çocuklar meraklı gözlerle gazetenin baskı makinesini incelerken, akıllarına takılan her soruya cevap beklediler.

KONUKLARIMIZDAN SON DERECE MUTLU OLDUK
Minik öğrencilerin merakla sorduğu her soruya öğretmenleri Kübra Şen’le birlikte cevap veren gazetemiz İmtiyaz Sahibi DuyguKarahasanoğlu ve Yazı İşleri Müdürümüz Fatma Karahasanoğlu, sorulan soruları yanıtsız bırakmadılar.
Maçka Anaokulu Müdür Yardımcısı Nihan Karahasanoğlu’nun da katıldığı ziyarette, öğrenciler meraklarını kısmen de olsa gidermiş olarak gazetemizden ayrıldılar.
Fatma KARAHASANOĞLU