MEHMET AKİF´TE MEZUNİYET HEYECANI

MEHMET AKİF´TE MEZUNİYET HEYECANI

Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi düzenlediği törenle 2016-2017 yılı mezunlarını uğurladı

MEHMET AKİF´TE MEZUNİYET HEYECANI

Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi düzenlediği törenle 2016-2017 yılı mezunlarını uğurladı

                 Okullarda her yılsonu geleneksel hale gelen mezuniyet törenlerine Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi de katılırken, 2016-2017 yılı Eğitim Öğretim yılı sonunda mezun olmanın heyecanını yaşayan öğrenciler diplomalarını aldı.
                Maçka Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle temsili olarak hazırlanan diplomalarını alan mezun öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, aileleri de bu mutluluklarına ortak oldu.
Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Yavuz´un  ev sahipliğinde gerçekleşen törene                     Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Maçka Belediye Başkan Vekili Hakkı Günaydın, Maçka Cumhuriyet Savcısı Veysel Taşkın, Maçka Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Menşa Kaya ve Onur Aydın. Maçka MYO Genel Sekreteri Mustafa Aksoy ile okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı´nın ardından açılış konuşmasını yapan Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Yavuz, zorlu bir sürecin ardından öğrencilerini mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek; ?Sevgili öğrencilerimiz. Bugüne kadar gösterdiğiniz başarılı performansı bundan sonraki yaşantınızda da aynı istikrarla devam ettireceğinize inanıyorum. Atatürk ilkeleri ve bilimin ışığında gerçekleştireceğiniz çalışmalarda ne olursa olsun saygıdan ve doğruluktan ayrılmayın ?dedi.
Okul kız horon ekibinin halkoyunları gösterisi ile renklenen mezuniyet töreninde başarılı öğrencilere plaket verilmesi ve kep fırlatma töreninin ardından program sona erdi.