MASA TENİSİ TURNUVASINDA MAÇKA RÜZGÂRI

MASA TENİSİ TURNUVASINDA MAÇKA RÜZGÂRI

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen turnuvasında Maçka rüzgârı esti.

MASA TENİSİ TURNUVASINDA MAÇKA RÜZGÂRI 

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen turnuvasında Maçka rüzgârı esti.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasına Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Maçka Atletik Spor Kulübü olarak 8 sporcuyla katılım sağladı.

1 TURNUVA 8 SPORCU 4 MADALYA 
Turnuvada mücadele eden 8 sporcuyla önemli başarılar elde eden Maçka Atletik Spor Kulübü, Masa Tenisinde adeta bütün başarılara ambargo koydu. 
Maçka Atletik Spor Kulübü,Minikler Kategorisinde, Asya Buğlem Sağır ile 1.inci Âmine Beyza Altay ile 2’inci olurken, Eşlem Danışmaz ise turnuvayı 4’üncü olarak tamamladı.

BAŞARILARIMIZ ASLA TESADÜF DEĞİL!
Şampiyon kızımıza Madalyasını Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz takarken, bundan sonraki yaşantısında sporcuya başarılar diledi. Çok mutlu olduğunu belirten Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Beldüz, bu yıl birçokbranşta şampiyonluk yaşadıklarını belirterek bundan sonra da nasip olursa Şampiyonlukların devamının geleceğini ifade etti. 
İlçe Müdürlüğü Antrenörlerine ayrı parantez açan Beldüz, bu başarılarımız mimari ve en büyük pay sahibinin kendilerinin olduğunu belirtti. 
Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Beldüz; “İyi bir ekibimiz var, bu başarıların asla tesadüfi olmadığını bize gösterdiler. Sporcularımız sürekli çalışarak bu başarıyı elde ettiler ve çalışmaya devam edecekler.” dedi. 

GURURLUYUZ, MUTLUYUZ, UMUTLUYUZ...
Son olarak geçtiğimiz Pazar günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Masa Tenisi Turnuvasında Yıldız Kızlarda 1 altın madalya daha kazanan Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Maçka Atletik Spor Kulübü, Ecrin Erol’un elde ettiği başarıyla turnuvayı sonlandırdı. 
Turnuva sonrasında kısa bir açıklama yapan Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz; “Maçka Atletik Spor Kulübü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Masa Tenisi Turnuvasını toplamda 4 madalya ile tamamlıyoruz.Gururluyuz, mutluyuz ve gelecek için umutluyuz. Başta Antrenörlerimiz Uğur Çavuş, Özlem Ateş ve sporcularımızı, sonrasındaise yüreği bizimle atan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.
Ali TİRİTOĞLU