Maçkaspor sezonu açtı

Maçkaspor sezonu açtı

Maçkaspor sezon açılışını yaptı. Açılışa ilçe Belediye Başkanı Koray Koçhan katıldı

Maçkaspor sezonu açtı

 

 

 

Maçkaspor sezon açılışını yaptı. Açılışa ilçe Belediye Başkanı Koray Koçhan katıldı

 

 

                   Maçkaspor, tüm kategorilerle sezon açılışını gerçekleştirdi. Açılışa katılan İlçe Belediye Başkanı Koray Koçhan, tüm gruplara başarılar dileyerek, hayırlı bir sezon olması temennisinde bulundu.

Maçkaspor, her yıl olduğu gibi bu yılda üzerine koyarak hem sporcu sayısı hem de imkân olarak her yıl bir önceki yıla göre kazanımlar elde ederek yoluna devam etmenin mutluluğunu yaşıyor. Son yıllarda özellikle hem yarışmacı hem de yayılmacı bir felsefe ile çalıştıklarını bu bağlamda sıfır lisans ile devralınan Maçkaspor altyapıda yaklaşık 130 sporcu ile Trabzon´un en seçkin en prestijli kulüplerinden biri haline geldi.

               Maçkaspor  artık tercih edilen bir kulüp haline geldiğini ve sürekli izlenen oyuncuları bilinen Bir kulüp olmanın gururunu yaşadığı söyleyen antrenör Nazmi Odabaş, ?Trabzonspor´a geçmiş yıllarda Uğurcan Şebelek´ i kazandırdık ve bu oyuncunun hem Trabzonspor hem de Türkiye u 15milli takımın da Maçkaspor u temsil ediyor,  Furkan Özdemir kardeşimizin de üçüncü Lig takımlarından Yomra Spor da bizi temsil ettiğini bununda Maçka için gurur olduğunu söyleyebilirim.. yaklaşık 200 tane gencecik fidan gibi çocuğun fiziksel psikolojik ve düşüncel anlamda gelişimleri için çaba gösteriyoruz. Bunun için de herkesin desteğine ihtiyaç duyduğumuzu söylemeliyim. Çağımızın hastalığı telefon ve internet bağımlılığından kurtulmak için mutlaka çocukların Spor yapmalarını ve spora angarya değil de zorunluluk olarak bakmalarını ısrarla söylemek de yarar görüyorum. Bir kibritin Bir ormanı yakıp kül ettiği günümüzde amaçlarının bir nal bir atı bir at Bir komutanı Bir komutanda Bir ülkeyi kurtarır heyecanı ve özverisi ile Zeki ve ahlaklı nesillerin yetişmesine katkı sunmaktır. Geldiğimiz noktada bize her zaman yardımcı olan velilerimize, kulüp başkanımız Temel Koçhan beye ve yönetimine ve özellikle maddi manevi desteği için belediye başkanımız sayın Koray Koçhan beye sporcu kardeşlerimiz Maçka halkı ve kulübüm adına teşekkür ediyoruz.?