Maçka´nın şampiyonu Sevinç Köyü Derneği

Maçka´nın şampiyonu Sevinç Köyü Derneği

Maçka Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulunun düzenlemiş olduğu ?Tüm Şehitlerimizin Anısına, Şehit Uzm. Çvş. Emre Sarıtaş? futbol turnuvasının final maçları 21 Mayıs 2017 Pazar günü Bahçelievler Best Spor Tesisleri´nde gerçekleştirildi

Maçka´nın şampiyonu Sevinç Köyü Derneği


Maçka Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulunun düzenlemiş olduğu ?Tüm Şehitlerimizin Anısına, Şehit Uzm. Çvş. Emre Sarıtaş? futbol turnuvasının final maçları 21 Mayıs 2017 Pazar günü Bahçelievler Best Spor Tesisleri´nde gerçekleştirildi

 

 

             Maçka Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulunun düzenlemiş olduğu ?Tüm Şehitlerimizin Anısına, Şehit Uzm. Çvş. Emre Sarıtaş?  futbol turnuvasının final maçları 21 Mayıs 2017 Pazar günü Bahçelievler Best Spor Tesisleri´nde gerçekleştirildi. Şehit Uzm. Çvş. Emre Sarıtaş´ın annesi Hatice Hanım ve Babası İsmail Bey de final etkinliklerinde katılımcıları yalnız bırakmadılar.

Turnuvaya Federasyon üyesi olan derneklerden Akarsu, Bakımlı, Başarköy, Boğaçhan, Hamsiköy, Kırantaş, Ormanüstü, Sevinç, Sındıran ve Yazlık köy dernekleri katıldı.

12.oo: Yönetim Kurulu Üyeleri ve Delegelerden oluşan takımlar arasındaki gösteri maçı,

13.oo: 3.lük maçı Bakımlı Derneğini yenen Sındıran Derneği 3.- Bakımlı 4. Oldu

13.15: Şampiyonluk Maçı: Başlama vuruşunu Şehit babası İsmail Sarıtaş yaptı. Yazlık derneğini yenen Sevinç Derneği Şampiyon, Yazlık 2. Oldu

14.20: Kupa ve plaket töreni:

Başkan Veysel Birinci kısa bir konuşma yaptı. Birinci özetle şunları söyledi:

?Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, özellikle Birol Bal ve Turan Öztürk kardeşlerime, katılan takımların yöneticilerine ve sporcularına teşekkür ediyorum. Turnuva kararını büyük bir heyecanla aldık. İstanbul´da yaşayan ve birbirini tanımayan Maçkalı gençlerimizin tanışsın, kaynaşsın istedik. Ülkemiz, milletimiz, geleceğimiz için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin anısına turnuvamızın adını, Yazlık Köyümüzün nüfusuna kayıtlı olup, Turnuvamızın başlangıç tarihi olan 2 Nisan 2017 den bir yıl önce aynı tarihte toprağa verdiğimiz Şehit Uzm. Çvş. Emre Sarıtaş Futbol Turnuvası olarak belirledik. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Turnuvamıza katılan bütün takımları tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum?

Turnuvanın anısına katılan her derneğe bir katılım plaketi, her oyuncuya bir madalya verildi.

4. olan Bakımlı Derneğinin kupasını Tuncay Aydın,

3. olan Sındıran Derneğinin kupasını Alaettin Şahinler,

2. olan Yazlık Derneğinin kupasını Veysel Birinci,

Şampiyon olan Sevinç Derneği´nin kupasını şehit babası İsmail Sarıtaş takdim etti.

Şehit babasının kupayı takdimi esnasında duygulanarak ağlaması üzerine duygusal anlar yaşandı.  Hemen herkesin gözleri yaşardı. Sevinç Derneği takım kaptanı Milli Futbolcu Saffet Akyüz´ün de gözyaşlarını tutamadığı görüldü. ?ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ ? sloganları eşliğinde kupa verildi.

En Centilmen takım ödülüne Akarsu Derneği layık görüldü. Kupasını Ahmet Hilmi Akbulut verdi.

En İyi kaleci Ödülünü Yazlık Derneği Kalecisi Sezgin Kaz aldı. Ödülü Faruk Keskin verdi.

Turnuvanın En değerli Oyuncusu ödülü 2. Haftada ayağı kırılan Hamsiköy Derneği Oyuncusu Murat Günaydın´a layık görüldü. Kupası evinde ziyaret edilerek takdim edilecek.