Maçka Şoförler Odası Başkan Adayı Akyüz’den Birlik Mesajı
“Güçlü Esnaf, Güçlü Oda”
07 Ocak 2026 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Maçka Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık Seçimi öncesinde başkan adaylığını açıklayan Mustafa Akyüz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Adaylığını kamuoyuyla paylaşan Akyüz, yaptığı açıklamada kongre sürecinin hayırlı olmasını temenni ederek şu ifadelere yer verdi:
“Ocak ayında Maçka Şoförler ve Otomobilciler Odamızın kongresini gerçekleştireceğiz. Yapılacak seçimlerin odamız ve tüm esnafımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu seçimlerde başkan adaylığımı açıkladım. Yıllardır bu meslekten ekmeğimizi kazanıyoruz. Edindiğimiz bilgi ve birikimi artık odamız için kullanma zamanı gelmiştir.”
Maçka Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 286 üyesi bulunduğunu hatırlatan Akyüz, oda içinde birlik ve beraberlik eksikliği yaşandığını belirterek, bu durumu değiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.
“Ne yazık ki odamızda uzun süredir birlik ve beraberlik sağlanamamıştır. Öncelikli hedefimiz bu ayrışmayı ortadan kaldırmak ve tüm üyelerimizi ortak bir paydada buluşturmaktır. Birlik ve beraberliği sağladığımızda, odamızın karşı karşıya olduğu tüm sorunları çözebilecek güce sahip olacağız. Bugün birçok sorun, bu birlik eksikliği nedeniyle çözümsüz şekilde durmaktadır.”
Başkan adaylığını “Güçlü Esnaf, Güçlü Oda” sloganıyla duyuran Mustafa Akyüz, seçim sürecinde tüm üyeleri kucaklayan, katılımcı ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ifade etti.