MAÇKA HEM ÖĞRENCİLERİ EĞİTECEK

MAÇKA HEM ÖĞRENCİLERİ EĞİTECEK

MAÇKA HEM ÖĞRENCİLERİ EĞİTECEK

MAÇKA HEM ÖĞRENCİLERİ EĞİTECEK

Maçka Halk Eğitim Merkezi´nin 19 Eylül Perşembe günü start alan kurs başvuruları 23 Eylül Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar sürecek.

Maçka Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğünce liselerden mezun olan öğrencilere açılacak ?Destekleme ve Yetiştirme Kursu? kayıtları başladı.
Kayıtların 23 Eylül 2019 Pazartesi günü (bugün) mesai saatine kadar yapılmaya devam edeceği bildirildi.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARI BAŞLIYOR
Kurslar Maçka Halk Eğitimi Merkez binasında toplam 2 derslikte Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere haftada 4 gün olarak planlanırken, konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis kontenjanın 42 kişilik olduğunu açıkladı.
Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada; ?Kurs kontenjanı 42 kişi olup, kontenjan dolmadığı takdirde kurslar başladıktan sonra 1 ay içerisinde de kayıt yapılabilecektir.
30 Eylül 2019 Pazartesi başlayacak olan kurslar, 7 Haziran 2020 tarihinde sona erecektir. Kurslar Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Tarih, Coğrafya ve Felsefe derslerinden oluşmaktadır.? denildi.

BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTMEK İSTİYORUZ
Halk Eğitim Merkezince daha önce açılan benzer kursların öğrencilere çok büyük katkıları olduğunu belirten Maçka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Özcan Reis; ?Önceki yıllarda kurslara katılan kursiyerlerimizden önemli bölümlere yerleşen öğrenciler olmuştur.? dedi.
Bu yıl, başarı çıtasını geçen yıllarda elde edilenin üzerine çıkarmak istediklerini söyleyen Özcan Reis; ?Bu yıl ki hedefimiz eğitim çıtasını daha da yukarı çıkarmaktır. Başarı bekleyen ve azimle çalışan her öğrenci açtığımız destekleme ve yetiştirme kurslarından hedefine ulaşabilir.? ifadelerine yer verdi.
Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis, amacı iyi bir üniversite kazanmak olan tüm mezun öğrencileri, açtıkları hazırlık kurslarına beklediklerini sözlerine ekledi.
Fatma KARAHASANOĞLU