KURTULUŞ GÜNÜNDE SEMBOL ŞEHİDE ZİYARET

KURTULUŞ GÜNÜNDE SEMBOL ŞEHİDE ZİYARET

KURTULUŞ GÜNÜNDE SEMBOL ŞEHİDE ZİYARET

KURTULUŞ GÜNÜNDE SEMBOL ŞEHİDE ZİYARET

Hamsiköy İmam Hatipleri 11 Ağustos 2017’de uğradığı hain saldırı sonucu şehit edilen Maçka’nın sembol şehitlerinden Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret ettiler.

Maçka İlçe Müftülüğü ‘ne bağlı Hamsiköy Bölgesi İmam Hatipleri ilçe genelindeki ziyaretleri kapsamında şehit kabirleri, şehit yakınları ve hastalara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

ÖNCELİK ŞEHİTLERİN VE ŞEHİT YAKINLARININ
Diyanet İşleri Başkanlığı Maçka İlçe Müftülüğü, Müftülük bünyesinde kurduğu Gençlik Komisyonu ile halka daha yakın olmayı amaçlarken, özellikle gençlere yönelik projeler üretiyor.
Önceliği şehitlere ve şehit ailelerine veren Maçka ilçe Müftülüğü Gençlik Komisyonu, ilçedeki şehit mezarlarını ziyaret ederek gereken destek ve bakımı yerine getirirken, şehit yakınlarını da unutmuyor.

SEMBOL ŞEHİDİ UNUTMADILAR
Bu kapsamda, Maçka’nın Kurtuluş günü de olan geçtiğimiz hafta Maçka’daki Şehit ailelerini ve şehit kabirlerini ziyaret eden Hamsiköy Bölgesi İmam Hatipleri, Maçka’nın sembollerinden biri olan Şehit Eren Bülbül’ün kabrini de unutmadılar.
Maçkalı Şehit Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret ederek Kur’an okuyan Hamsiköy Bölgesi İmam Hatipleri tüm şehitlerimiz için de dualar ederken, Şehit Eren Bülbül’ün muhterem Annesi Ayşe Bülbül’ün de hatırını sorup dertleştiler.
Fatma KARAHASANOĞLU