KÖSEOĞLU, KUTLADI

KÖSEOĞLU, KUTLADI

Milletvekili Köseoğlu, AK Partinin 14 yıllık iktidarı döneminde Türkiye de sağlık alanında yapmış olduğu hizmetlerin tüm dünyaya örnek olduğunu belirtti.

KÖSEOĞLU, KUTLADI

 

Milletvekili Köseoğlu, AK Partinin 14 yıllık iktidarı döneminde Türkiye de sağlık alanında yapmış olduğu hizmetlerin tüm dünyaya örnek olduğunu belirtti.

 

 

?Sağlıktaki hamlelerimiz dünyaya örnek oldu? diyen AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarının gününü kutladı. AK Partinin 15 yıllık iktidarı döneminde Türkiye´de sağlık alanında yapmış olduğu hizmetlerin tüm dünyaya örnek olduğunu belirten Köseoğlu; ?Bugün ülkedeki her insan istediği yerde tedavisini yapabilme özgürlüğüne sahiptir.? dedi.

Köseoğlu; ?Tıp alanında gelişen ve yenilenen çağ anlayışına eş zamanlı olarak ülkemizde de tüm teknolojik imkânlar kullanılıyor. Türkiye, bugüne kadar tedavisi mümkün olmayan birçok hastalığın tedavisini yapabilecek konuma gelmiştir.? dedi.

14 Mart Dünya Tıp Bayramını da kutlayan Köseoğlu şunları kaydetti; ?Halkımız, yıllar önce hastane kapılarında, ilaç kuyruklarında neler çektiğini hiç unutmadı. Hastane ücretini ödeyemedikleri için tedavi olmayan ve hatta yakınlarının cenazelerini hastanelerde rehin bırakanlar oldu. Bugün ise halkımız hiç parası olmasa bile dahi devletimiz tarafından her türlü tedavisi karşılanmaktadır. Ülkemizde hastanelerimiz beş yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor. Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar sağlıklı bir hizmet verilmemektedir. Yerel yönetimler bile sağlık alanında ciddi hizmetlerde bulunmaktadır. Belediyeler evde bakım hizmetleri, cenazeler için taziye çadırları, cenaze araçları gibi birçok konularda destek vermektedir. Sağlık sektöründe en büyük emek elbette ki başta doktorlarımız olmak üzere sağlık çalışanlarınındır. Bu vesile ile gece gündüz demeden ülkemizin en ücra köylerinde bile görev yapmayı şeref sayan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Dünya Tıp Bayramını kutluyorum.?

İ. Hakkı AYDIN