KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN BAYRAM MESAJI

KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN BAYRAM MESAJI

Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı

KAYMAKAM ÇAKMAK’TAN BAYRAM MESAJI 

Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesai yayımladı. Kaymakam Çakmak mesajında Ramazan Bayramı’nın manevi etkisine dikkat çekti. 

BİR BAYRAMA DAHA KAVUŞTUK 
Kaymakam Çakmak mesajında şu ifadelere yer verdi; 
“Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan, kardeşlik duygularının en üst düzeyde yaşandığı Ramazan-ı Şerif’i huzur içinde tamamlayarak sevgiyle kucaklaşacağımız bir bayrama daha hep birlikte kavuşmuş bulunmaktayız.

TOPLUMSAL DAYANIŞMA VE BİRLİĞİMİZİN TEMEL TAŞI 
Toplumsal dayanışma ve birliğimizin temel taşlarından olan bayramlarımız; gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan, hepimiz için büyük anlam taşımaktadır. Ramazan Bayramı’nın manevi iklimi de sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirir, atalarımızdan bize miras kalan üstün değerlerimizi ebedi kılar. İslam âlemini saran bu kutlu günleri gönüllerin kazanıldığı, dostluk ve muhabbet duygularının geliştiği müstesna günler olarak idrak etmeliyiz.” 

ÇAKMAK BARIŞ HUZUR VE ESENLİK DİLEDİ. 
“İçinde bulunduğumuz mübarek günlerin, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini ve bu vesile ile dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların da sona ermesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.” diyen Çakmak mesajını şöyle bitirdi; 
“Bu duygularla sevinçte, tasada tek vücut olabilen, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminin yaşatılması için gayret gösteren her bir Maçkalı hemşerimizin; gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın; ilçemizde görev yapan asker, polis, sivil tüm kamu personelimizin; basın mensuplarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.