İŞLETME MÜDÜRLERİ TOPLANDI

İŞLETME MÜDÜRLERİ TOPLANDI

İŞLETME MÜDÜRLERİ TOPLANDI

İŞLETME MÜDÜRLERİ TOPLANDI

Orman Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşen İşletme Müdürleri toplantısı, Maçka Orman İşletme Müdürü Hilmi Yazıcı’nın da katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’nde İşletme Müdürleri toplantısı yapılırken, toplantı Of Orman Fidanlık Şefliğinde gerçekleştirildi.

BÖLGE ORMANLARI KONUŞULDU
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğünün aylık işletme müdürleri toplantısı Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz başkanlığında yapıldı.
Geçtiğimiz haftalarda Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğüne bağlı Of Orman Fidanlık Şefliğinde gerçekleştirilen toplantıya, bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri, işletme müdürleri, fidanlık müdürü, etüt proje başmühendisi ve amenajman başmühendisi katıldı.

HİLMİ YAZICI’ DA TOPLANTIDAYDI
Maçka Orman İşletme Müdürü Hilmi Yazıcı’nın da sorumlu olduğu bölgeyi temsilen iştirak ettiği toplantıda 2020 yılı programlarının durumu masaya yatırıldı. Salgın sürecinin çalışmaları etkilediği ancak 3 aylık sıkı bir çalışma ile yine normale dönülebileceği ve gerçekleşmelerin istenilen seviyeye çıkartılması gerektiği kararlaştırıldı.

KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPILDI
Toplantı Maçka Orman İşletme Müdürü Hilmi Yazıcı ve diğer işletme müdürleri ile fidanlık müdürünün sunumlarıyla devam etti. Şube müdürlerinin karşılıklı görüşmeleri ile sorunlar giderilerek ve  fidanlık sahası gezilerek toplantı sonlandırıldı.