HUZUREVİ DESTEK BEKLİYOR

HUZUREVİ DESTEK BEKLİYOR

HUZUREVİ DESTEK BEKLİYOR

HUZUREVİ DESTEK BEKLİYOR

Akçaabat Yıldızlı’daki TOKİ konutlarının 144 dairesi oda tefrişatlarını yapacak hayırseverleri bekliyor.

Trabzon Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü.

144 DAİRENİN TEFRİŞATI BEKLENİYOR
Beraberindeki kurum amirleriyle TTSO’yu ziyaret eden Kurt, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Akçaabat Yıldızlı’da bulunan 1+1 TOKİ konutlarının 144 dairenin yer aldığı 4 bloğunu devraldıklarını ve huzurevi yapma çalışmalarına başladıklarını söyledi.

ODALARA HAYIR SAHİPLERİNİN İSİMLERİ YAZILACAK
Kurt; “Söz konusu binaların büyük tadilatları yapılmış olmakla birlikte odaların tefrişatı konusunda katkı bekliyoruz. Tefrişatı yapılan odalara hayır sahiplerinin isimleri yazılacaktır. 1+1 daireler standart olup her bir odanın tefrişatının minimum 10 bin lira olduğu piyasa araştırmasından öğrenilmiştir ancak hayırseverlerimiz diledikleri düzeyde tefrişatı gerçekleştirebilir.” dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da; “Bugünümüzü borçlu olduğumuz yaşlılarımıza karşı yükümlülüklerimizi gerçekleştirmek herkesin görevidir. Biz de elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız.” diye konuştu.
Huzurevi için katkıda bulunmak isteyenlerin Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüyle iletişime geçebileceği vurgulandı.