HACISALİHOĞLU:İSTİKRARİMİZİ BOZAMAYACAKLAR

HACISALİHOĞLU:İSTİKRARİMİZİ BOZAMAYACAKLAR

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu da yazılı açıklama yaparak, terörün her türlüsüne karşı olduklarını söyledi

HACISALİHOĞLU:İSTİKRARİMİZİ BOZAMAYACAKLAR

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu da yazılı açıklama yaparak, terörün her türlüsüne karşı olduklarını söyledi.Son zamanlarda Türkiye´yi ayrıştırmaya, milleti birbirine düşürmeye ve Türkiye´nin istikrarına yönelik terör saldırıları olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:

"Hepimizin ortak düşmanı olan terörün ülkemizde başlatmak istediği kaos tuzağına düşmeyeceğiz. Milletimizin inadına birlikteliği ile bu terör belasını başımızdan defetmeyi başaracağız. Teröre karşı sadece Türkiye´nin ortak dayanışması yetmez. Bütün dünyanın daha güçlü bir dayanışmasına ihtiyacımız var. Terörün ne ülkemizi ne de dünyayı yönetmesine izin vermemeliyiz. Terörün birçok ülkede masum insanları hedef aldığı saldırılara tanık oluyoruz. Dünya çapında bir mücadele birlikteliği ortaya konulmalıdır."Suat Hacısalihoğlu, İstanbul´daki saldırıda hayatını kaybeden masum insanlara Allah´tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve yaralılara da da acil şifalar diledi.