GÜLE GÜLE SEBO

GÜLE GÜLE  SEBO

Trabzon basınının emektarlarından, Kuzey Ekspres Gazetesi Bilgi İşlem Servisi Müdürü Sebahattin Barutçu, sevenlerinin gözyaşları arasında ebedi âleme uğurlandı.

GÜLE GÜLE  SEBO

Trabzon basınının emektarlarından, Kuzey Ekspres Gazetesi Bilgi İşlem Servisi Müdürü Sebahattin Barutçu, sevenlerinin gözyaşları arasında ebedi âleme uğurlandı.


Kuzey Ekspres gazetesinin Bilgi İşlem Servisi Müdürü, Trabzon basınının sevilen ismi Sebahattin Barutçu geçirdiği ani kalp krizi sonucu tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti.

GAZETECİLERİ YIKAN HABER
Trabzon basını belki de en zor haberlerinden birini yaptı. Uzun yıllar çeşitli gazetelerde görev alan son olarak Kuzey Ekspres gazetesinde Bilgi İşlem Servisi Müdürlüğü görevini yürüten 39 yaşındaki Sebahattin Barutçu, sevenlerinin ifadesiyle Sebo, 3 Eylül Pazar günü akşamı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

TRABZON BASINI YASTA!
Evinde geçirdiği ani kalp krizi sonrası hemen Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi´ne kaldırılsa da, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Sebahattin Barutçu, yaşama veda etti.
Evli ve bir yaşında erkek çocuk babası olan, eşinin de hamile olduğu öğrenilen Sebahattin Barutçu´nun (39) ölümü başta ailesi ve mesai arkadaşları olmak üzere tüm meslektaşlarını ve sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

GÖZYAŞLARI SEBO İÇİN AKTI
Barutçu, 4 Eylül Pazartesi günü, Akçaabat-Düzköy ilçeleri arasında ki Erikli Köyünde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Cenazesinde ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları başta olmak üzere Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri ile birçok meslektaşının da hazır bulunduğu Sebahattin Barutçu (39) gözyaşlarıyla ebedi âleme uğurlandı.
Bizler de Maçka Haber Gazetesi Ailesi olarak meslektaşımıza Allah´tan rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenlerine ve tüm basın camiasına başsağlığı dileriz. Kabrin nur olsun Sebo.