GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDU!

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDU!

Van ve Hakkâri Koordinatörü olarak atanan Trabzon Milletvekili Köseoğlu, bölgeler arasında kardeşlik tohumları ekiyor!

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDU!

Van ve Hakkâri Koordinatörü olarak atanan Trabzon Milletvekili Köseoğlu, bölgeler arasında kardeşlik tohumları ekiyor!

AK Parti Genel Merkezi tarafından Van ve Hakkâri İl Koordinatörü olarak atanan Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Güneydoğu ile Karadeniz arasında kardeşlik tohumları ekiyor. Milletvekili Köseoğlu, Kardeşlik Projesi kapsamında Of ve Yüksekova AK Parti ilçe teşkilatlarının ?Kardeş Teşkilat´ olacağını açıkladı.

BÖLGENİN EVLADI GİBİ!
Koordinatör olarak atandıktan sonra dağ taş dolaşan ve adeta bölgenin bir evladı gibi gönülleri fetheden Köseoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Güneydoğu ile Karadeniz arasında kardeşlik projesine de katkıda bulunuyor. İki bölge arasında kardeşlik tohumları eken Milletvekili Köseoğlu, koordinatörü olduğu Hakkâri´nin Yüksekova AK Parti İlçe Teşkilatı ile Trabzon´un Of AK Parti İlçe Teşkilatlarının ?Kardeş Teşkilat´ olması için çalışmalarına başladı.

BU ÜLKE HEPİMİZİN!
Milletvekili Köseoğlu, konuyla ilgili duyarlılığından ötürü AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu´na teşekkür ederek; ?Of ilçe teşkilatımız ile Hakkâri Yüksekova ilçe teşkilatımızın kardeş olma talebiyle karşılaşmaktan mutlu olduk. Derhal çalışmalara başlayacağız. İki ilçe arasında çeşitli faaliyetlerimiz olacak. Of´tan Yüksekova´ya gönül köprüsü kuracağız. Başka bir Türkiye yok, doğusu ve batısı ile muhteşem bir ülkede yaşıyoruz. Bir Trabzon milletvekili olarak gururla söylüyorum ki; aynen diğer bütün illerimiz gibi Trabzon da bizim, Hakkâri de bizim, Van da bizim, bu ülke hepimizin? Sahip olduğumuz bu güzelliklerin kıymetini bilip daha iyisini yapma görevi de hepimizin.? dedi.

KADININ OLDUĞU YERDE SEVGİ VAR!
Trabzon´un Maçka ilçesinden olan Köseoğlu ayrıca, bölgedeki dönüşümün kadın bakış açısıyla gerçekleşeceğine inandığını söyledi. Kadın bakış açısına Türkiye´nin ihtiyacının olduğunu belirten Köseoğlu; ?Kadının olduğu yerde sevgi, sıcaklık, samimiyet var. Bir kadın olarak Hakkâri´ye gittiğimde çok güzel bir karşılık buldum. Hem Hakkâri´de hem Van´da attığımız her adıma karşılık bir dokunuş geldi!? ifadelerini kullandı.