Genç´ten Bakan Soylu´ya teşekkür

Genç´ten Bakan Soylu´ya teşekkür

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara´ya giden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi.

Genç´ten Bakan Soylu´ya teşekkür

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara´ya giden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi.  Bakan Soylu´ya Ortahisar Belediyesi´nin projelerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Genç, ´Tünel Akvaryum´ ve ´Tarihi İpekyolu Canlandırma Projesi´nin hayata geçmesi durumunda Trabzon´un bölgenin en cazip turizm merkezi haline geleceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun Trabzon´a yapılması gündemde olan projelere sahip çıktığını ve bu projelerin sıkı takipçisi olduğunu dile getiren Başkan Genç, "Belediye hizmet binamız ile Ekopark´ımızın temelini sayın Bakanımızla birlikte attık. Bakanımızın bu projelerle ilgili çok büyük desteklerini gördük. Diğer yandan Tünel Akvaryum ve Tarihi İpekyolu Projesi için de bakanımızın elinden gelen bütün imkanları seferber etti. Gerçekten de kendisinin çok büyük destekleri oldu. Belediyemizin imkanlarıyla ve bakanlıklarımızın destekleriyle bu projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Hem teknik anlamda hem de finansal anlamda devletimizin yardımlarına ihtiyacımız var. Turizm canlılığını korumak için bu iki projemize ciddi anlamda ihtiyacımız var. Sizlerin, diğer bakanlıklarımızın, milletvekillerimizin destekleriyle elbirliğiyle bu projelerimize bir an önce başlayalım istiyorum. Sayın Bakanımızın, bizi her zaman motive eden tavrı, cesaretimizi ve şevkimizi daha da artıyor. Sağolsun, kendisine sunduğumuz bütün projelerimizi hep sahiplendi ve destek oldu. Ben bir kez daha kendisine bu desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum." sözlerine yer verdi.

ŞEHİR HASTANESİ VE YATIRIM ADASI FARK YARATACAK

Bakan Süleyman Soylu ise Kıyı Kanunu´nun değiştirilmesiyle birlikte Trabzon´a yapılacak olan şehir hastanesi ve yatırım adasının şehri farklı bir kulvara taşıyacağını belirterek, "Uzun süredir konuşulan şehir hastanesi ve yatırım adasının yapılmasının önünde hiçbir engel kalmadı. İnşallah bu projelerimiz ile ilgili adımlar en kısa sürede atılır. Bana sunmuş olduğunuz projeleriniz gerçekten ayağı yere basan, şehrimize yeni bir sinerji katacak projeler. Trabzon ekonomisine ve turizmine ciddi bir hareketlilik kazandıracak bu projelerinizde ve diğer projelerinizde sizlerin arkasında yer alacağım. Ve destek olacağım, yeter ki proje üretin, taş taş üstüne taş koymaya çalışın. Şehir için bir şeyler üretmeye, Ortahisar´a bir şeyler katmaya çalıştığınızın farkındayız. Bundan dolayı da sizlere ve çok değerli çalışanlarınıza teşekkür ediyorum. Bir yandan ülkemizin güvenliği ilgili her türlü tedbiri alırken diğer yandan da halkımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz." diye konuştu.