E-DÖNÜŞÜMÜ ANLATTILAR

E-DÖNÜŞÜMÜ ANLATTILAR

DKİB hizmet binası salonunda gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılara Trabzon´da ihracatta e-dönüşüm anlatıldı.

E-DÖNÜŞÜMÜ ANLATTILAR

DKİB hizmet binası salonunda gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılara Trabzon´da ihracatta e-dönüşüm anlatıldı.


Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye ihracatçılar Meclisi´nin himayelerinde başlatılan e-ticaret projesi kapsamında Trabzon´da KOBİ´lere geleneksel ihracatın e-ihracata dönüşüm anlatıldı.
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmalarında dünya ekonomisinin geçtiğimiz son bir kaç yılda daralırken, e-ticaretin arttığı, dünya e-ticaret pazarının oldukça hızlı yükselen birtrend içerisinde olduğu gibi ihracat alanında da modern yaklaşımlara ve teknolojik gelişmelere ayak uydurmanın kaçınılmaz olduğu anlatıldı.

CORA, E-TİCARETİ ANLATTI!
Açılış konuşmalarının ardından Alibaba.com e-ticaret portalınınTürkiye´deki iş ortağı kurumun operasyon direktörü Emrah Cora, Türk KOBİ´lerinin yeni pazarlara erişimini kolaylaştırmak, yeni ihracatçılar oluşturmak ve KOBİ´lerin dijital dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla Türkiyegenelinde ?Alibaba.com: İhracatta E-Dönüşüm´ toplantılarını düzenlediklerini hatırlattı.
Cora, ayrıca uluslararası alanda ve Türkiye´de E-Ticaret, E-Ticaret Sitelerine toplu Üyelik Desteği Projesi, Alibaba.com üye dağılımları, alıcı ve tedarikçi oranları, alibaba.com avantajları, teşvik süreci ve teşvik sürecinde önemli noktalar konularında sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. Toplantı yapılan bilgilendirmenin ardından soru-cevap bölümüyle sona erdi.