Çoruh Elektrik ve Fırat Elektrik Çağrı Merkezi Açıldı

Çoruh Elektrik ve Fırat Elektrik Çağrı Merkezi  Açıldı

Aksa ve Teleperformance Türkiye iş birliğiyle Trabzon´da açılan çağrı merkezinin açılış töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun katılımıyla gerçekleşti.

 

Çoruh Elektrik ve Fırat Elektrik Çağrı Merkezi  Açıldı

 

Aksa ve Teleperformance Türkiye iş birliğiyle Trabzon´da açılan çağrı merkezinin açılış töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun katılımıyla gerçekleşti.


              Aksa, hizmet kalitesi standartlarını yükseltmek ve müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla Teleperformance Türkiye iş birliğiyle Trabzon´da yeni çağrı merkezini hayata geçirdi. Çoruh Elektrik ve Fırat Elektrik Çağrı Merkezleri´nin açılış töreni, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun katılımıyla, Teleperformance Türkiye Genel Müdürü Engin Utkan´ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Teleperformance Türkiye iş birliğiyle açılan yeni çağrı merkezinde Çoruh Elektrik ve Fırat Elektrik şirketlerine müşteri hizmeti sunulmaktadır.

Artvin, Gümüşhane, Giresun, Rize ve Trabzon illerine elektrik dağıtımı yapan Çoruh Elektrik ile Malatya, Tunceli, Bingöl ve Elazığ illerine elektrik dağıtımı yapan Fırat ElektrikTeleperformance Türkiye´nin Trabzon´da oluşturduğu 80 kişilik donanımlı ekibi ile bu bölgelerdeki 3 milyon 500 bin müşteriye 7 gün 24 saat müşteri çağrılarının karşılanması, fatura sorgulama, elektrik tesis sorgulama ve kayıp-kaçak bilgilendirme alanlarında müşteri hizmetleri sunmaktadır. Ekim ayında faaliyete geçen Aksa Trabzon Çağrı Merkezi günlük ortalama 7.000 çağrı karşılamaktadır. İlk ayda yüksek bir performans sağlayan merkezde ilk 20 saniyede cevaplanan çağrı oranı %93, kabul edilen cevaplama oranı ise %98 seviyesine ulaşmıştır. Aksa İstanbul Çağrı Merkezi´nin ardından açılan bu ikinci merkezi ile birlikte toplam 200 kişilik deneyimli ekibi ile Aksa müşterilerine destek sunmaya devam etmektedir.

Şirketin Aksa ile başlattığı iş birliğine ilişkin görüşlerini paylaşan Teleperformance Türkiye Genel Müdürü Engin Utkan ise, ?Dünyanın lider çağrı merkezi Teleperformance olarak, sektördeki 36 yıllık deneyimimizle eşsiz müşteri deneyimi yaratmak üzere müşteri temsilcilerimize özel kariyer ve profesyonel gelişim imkanları sunuyoruz. Kariyerlerine yatırım yaptığımız genç profesyoneller, geleceklerine tutkuyla sarılıyor ve öğrenmeye çok açıklar. Şu anda 2.000´in üzerinde çalışanlarımızla İstanbul, Uşak ve Trabzon´da sektörü ileri taşıyan bir hizmet ağı sunuyoruz. Trabzon Çağrı Merkezinin yapılanması ile Marmara ve Ege bölgesine ek olarak Karadeniz bölgesinde de büyümeye devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte bir yandan mevcut kadromuzun kariyerine yatırım yapmaya bir yandan da 2017 yılı sonuna dek 1.000´in üzerinde yeni personel alımı gerçekleştirerek kadrolarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Aksa ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimiz sayesinde şehrin ekonomik kalkınmasına ivme kazandırırken, aynı zamanda bölgesel istihdamın ve sektördeki kalifiye eleman sayısının artmasına da katkıda bulunduk? dedi.

Teleperformance hakkında

Dünyanın lider dış kaynak CRM ve çağrı merkezi hizmeti servis sağlayıcısı Teleperformance; müşteri kazanımı, müşteri memnuniyeti, teknik destek ve borç yönetimi programları ile dünyanın dört bir yanındaki uluslararası şirketlere hizmet veriyor. 2015 yılında şirket, konsolide cirosunu 3.4 milyar avro olarak bildirdi. Teleperformance Grup, 36 yıllık deneyimi, 147.000 iş istasyonu ve 190 bin çalışanı ile 65 ülkede 163´ün üzerinde pazara hizmet sağlıyor. Şirket, 311 çağrı merkeziyle dünyanın önde gelen uluslararası firmalarının birbirinden çok farklı olan müşteri kitlelerine 75 dil ve lehçede hizmet sunan programlar yürütüyor.