BU KEZ FOTOĞRAFTA YARIŞACAKLAR

BU KEZ FOTOĞRAFTA YARIŞACAKLAR

BU KEZ FOTOĞRAFTA YARIŞACAKLAR

BU KEZ FOTOĞRAFTA YARIŞACAKLAR

Hayatlarını insanların sağlığına adayan, yeri geldiğinde onları hayatta tutabilmek için savaş veren sağlık personeli, bu seferki mücadelesini fotoğraflarla verecek.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle “Şifa Eli” temalı fotoğraf yarışması düzenliyor.

SAĞLIKÇILAR BU KEZ VİZÖRDEN BAKACAK
İl Sağlık Müdürlüğü’nün Tıp Bayramı nedeniyle düzenlediği ve ‘Şifa Eli’ olarak adlandırdığı yarışma Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı tesislerdeki tüm personeli kapsıyor. Yarışma başvuru şartlarının www.trabzonism.saglik.gov.tr adresinde yayınlandığı belirtilirken, katılım için son günün 9 Mart 2020 olduğu hatırlatıldı.
Yarışmaya katılmak isteyen personelin çekmiş olduğu fotoğrafları 9 Mart Pazartesi gününe kadar Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Basın Yayın Birimine teslim edecekleri açıklandı. Yarışmanın sonucunun 14 Mart Tıp Bayramında açıklanacağı belirtilirken, dereceye giren fotoğraflar için katılımcıların ödüllendirileceği kaydedildi.

SAĞLIKÇILARIN “ŞİFA ELİ” BU KEZ FOTOĞRAFLARA DEĞECEK.
Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle;
“İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ‘Şifa Eli’ temalı fotoğraf yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı tesislerimizdeki personeller katılabilecektir. Yarışma başvuru şartları trabzonism.saglik.gov.tr adresinde yayınlanmıştır.
Katılım için son gün 9 Mart 2020 olup, katılımcıların çekmiş olduğu fotoğraflar İl Sağlık Müdürlüğü Basın Yayın Birimine teslim edilecektir. Yarışmanın sonucu 14 Mart Tıp Bayramında açıklanacak olup, dereceye giren fotoğraflar için katılımcılara ödüller verilecektir.
Kamuoyunun bilgilerine sunulur.”