BATI, AYAĞINA SIKMIŞTIR!

BATI, AYAĞINA SIKMIŞTIR!

AK Parti İlçe Başkanı Kongur, son yaşanan olayların Avrupalı devletlerin Türkiye´nin büyümesine karşı olan bakışını ortaya koyduğunu belirtti.

BATI, AYAĞINA SIKMIŞTIR!

 

AK Parti İlçe Başkanı Kongur, son yaşanan olayların Avrupalı devletlerin Türkiye´nin büyümesine karşı olan bakışını ortaya koyduğunu belirtti.


16 Nisan´daki referandum öncesi ülke genelinde sürdürdükleri çalışmalarda halka ?Evet´in gerekçelerini anlatan AK Parti´de Almanya ve Hollanda´daki engellemelerin ters tepmesi beklenirken, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Kongur, Türkiye´nin gelişmesine karşı olan batının son yaşanan olaylarla ayağına sıktığı görüşünde.

16 Nisan´daki referandum öncesi ülke genelinde ve yurtdışında sürdürdükleri çalışmalarda halka neden ?Evet´ vermeleri hususundaki gerekçeleri anlatan AK Parti´de, Almanya ve Hollanda´nın tavrı ile özellikle Hollanda´da bakanlarımıza ve beraberindekilere yönelik saygısız tutumun vatandaşların büyük tepkisini çektiği görüldü.

ÖNCE ÇAVUŞOĞLU, ARDINDAN KAYA
Hollanda´da önce Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu´na ardından ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya´ya yönelik davranışın cevabı Türkiye Cumhuriyeti´nce anında ve en üst düzeyde verilirken, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, tepkilerin halkın nezdinde de gündem olduğu olayları değerlendirdi.
Son yaşanan olayların Avrupalı devletlerin Türkiye´nin büyümesine karşı olan bakışını ve gerçek yüzünü ortaya koyduğunu belirten Başkan Kongur; ?Avrupa, Amerika ve bazı batılı ülkeler Türkiye´nin 15 yılda kat etmiş olduğu yolu ve geldiği yeri sindiremiyor? diye konuştu.
Batının en büyük arzusunun, kendilerine muhtaç eski Türkiye´nin varlığını sürdürmesi olduğunu ifade eden Kongur, bunun için 28 Şubat süreci de dâhil olmak üzere birçok senaryonun devreye sokulduğunu kaydetti.

28 ŞUBAT VE SONRASI!
28 Şubat sürecinde kısmen başarıya ulaşmış olan dış güçler ile ülkemizdeki destekçilerinin ilerleyen yıllarda da benzer senaryoyu devreye sokmak istediğini ancak başarısız olduğunu söyleyen Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Gezi olayları, 17-25 Aralık ve son olarak 15 Temmuz darbe girişimlerinin belli bir amaç doğrultusunda hayata geçirildiğini ifade etti.

GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERDİLER!
Batının tüm bu girişimlerin başarısız olmasını içine sindiremediğini,  Almanya ve en son Hollanda´da yaşanan olaylarla artık gerçek niyetlerini gizleyemez hale geldiğini vurgulayan Başkan Kongur; ?Yeni Türkiye´yi ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı kendisine en büyük rakip gördüğü için sandıklardan ?Evet´ çıkmasını istemeyen batı Hollanda´da yaşanan olaylarla adeta ayağına sıkmıştır!? dedi.

BEKLENTİ %70!
16 Nisan´daki beklentilerinin %70 ?Evet´ olduğunu kaydeden AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Almanya ve Hollanda´da yaşanan antidemokratik uygulamaların bu oranı arttırabileceğini sözlerine ekledi.
Ali TİRİTİOĞLU