BAŞKAN KAYA, İFTAR ÇADIRINDA YEMEK DAĞITTI

BAŞKAN KAYA, İFTAR ÇADIRINDA YEMEK DAĞITTI

BAŞKAN KAYA, İFTAR ÇADIRINDA YEMEK DAĞITTI

BAŞKAN KAYA, İFTAR ÇADIRINDA YEMEK DAĞITTI 

Ortahisar’ın yeni Başkanı Ahmet Kaya, İnönü Mahallesi’ndeki Yavuz Sultan Selim Cami avlusundaki iftar çadırında vatandaşlara iftar yemek dağıttı. 

Ortahisar’ın yeni Belediye Başkanı Ahmet Kaya Ramazan Bayramı öncesi son iftarını çadırda yaptı. Vatandaşa yemek dağıttı. 

BAYRAM ÖNCESİ SON İFTARI ÇADIRDA YAPTI 
Ortahisar’ın yeni Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ortahisar Belediyesi’nin İnönü Mahallesi’nde Yavuz Sultan Selim Cami avlusunda kurulan iftar çadırını ziyaret etti. İftar çadırında vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Başkan Kaya, tezgâhın başına geçerek iftar yemeklerini dağıttı.

MANEVİ ATMOSFERİ HİSSETTİREN ORTAMLAR 
Ramazan ayının önemine vurgu yapan Başkan Kaya; “Mübarek Ramazan ayı insanların maneviyatlarını güçlendirdiği kadar yardımlaşma ve dayanışmanın önemini de hatırlatır. Ramazan ayının manevi atmosferi ve yardımseverliğini hissettiren iftar çadırlarıdır. İftar çadırları toplumsal birlik ve beraberliğin simgesidir. Ortahisar Belediye’mizin iftar çadırları çok sayıda vatandaşımızı bir araya getiriyor. Vatandaşlarımız burada birlikte oruç açmanın huzurunu yaşıyor, sohbet ediyor, yeni arkadaşlıklar kuruyor. Bundan sonraki Ramazan aylarında da birlik ve beraberliği sağlayacak hizmetlerimiz artarak devam edecek.” dedi.