BAŞKAN KOÇHAN´DAN BÜYÜK JEST

BAŞKAN KOÇHAN´DAN BÜYÜK JEST

Belediye Başkanı Koray Koçhan, öğretmenler gününde ilkokul öğretmenini bularak ziyaret etti

BAŞKAN KOÇHAN´DAN BÜYÜK JEST

 

Belediye Başkanı Koray Koçhan, öğretmenler gününde ilkokul öğretmenini bularak ziyaret etti

 

              Ali Kemal Aktürk İlkokulunda Sınıf öğretmeni olarak görev yapan Ruhan Denizer´e sürpriz ziyaret gerçekleştiren Başkan Koçhan, öğretmeni Denizer´in öğretmenler gününü kutladı. Hem şaşkınlık hem de büyük mutluluk duyan Denizer, öğrencisi Başkan Koçhan´a ziyareti için teşekkür etti.

            Ziyaretin ardından Başkan Koçhan, Maçkalı olan ve Ali Kemal Aktürk İlkokulu Müdürü Ayhan Bal ile okul için yaptırılan Öğretmenler odasının açılışını gerçekleştirdi. Açılış kurdelesini Başkan Koçhan, Okul Müdürü Bal ve Ruhan Denizer birlikte yaptı. Okul Müdürü Ayhan Bal, öğretmenler odasının yapımını üstlenen Belediye Başkanı Koray Koçhan´a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

          Açılışın ardından yeni öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Başkan Koçhan, ?İskenderpaşa İlköğretim okulunda beni 4. Sınıfa kadar okutan öğretmenim Ruhan Denizer´in burada olduğunu öğrendim. Öğretmenler gününde kendisini ziyaret etmek istedim. Öğretmenlerimizin yardımı ile böyle bir program gerçekleştirdik. Bu okul benim için çok önemli. Rahmetli iş adamımız Ali Kemal Aktürk´ün isminin yaşadığı, Okul Müdürümüz Ayhan Bal´ın hem Maçkalı olması hem de benim oğlum Kuzey´in öğretmeni olması, benim öğretmenim Ruhan Denizer´in burada olması, bu okulun benim için önemini kat kat artırdı. Ben misafirperverliğiniz için okul müdürümüz Ayhan Bal ve öğretmenim Ruhan Denizer başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve okul aile birliğine teşekkür ederim? dedi.

           Ali Kemal Aktürk İlkokulu öğretmenleri hazırladıkları pasta ile Başkan Koçhan´a teşekkür ettiler.