Başkan Gümrükçüoğlu Tonya´da yatırım müjdesi verdi

Başkan Gümrükçüoğlu Tonya´da yatırım müjdesi verdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Gümrükçüoğlu Tonya´da yatırım müjdesi verdi

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek Tonyalılarla uzun süre sohbet eden Gümrükçüoğlu, Tonya´ya kapalı pazaryeri, kapalı otopark, çok amaçlı salon (modern düğün salonu) kazandıracaklarını söyledi.

 

Pazaryeri, otopark ve çok amaçlı salonun Tonya´nın zaruri ihtiyacı olduğunu bildiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, ?Trabzon´umuzun 18 ilçesinde halkımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Tonya´mızda da önemli bir yatırım gerçekleştirmiş olacağız? dedi.

 

Ziyaretlerinde Tonyalıların sorularını da ayrıntılı şekilde yanıtlayan Gümrükçüoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geleceği için birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Türkiye´nin büyümesinden rahatsız olan şer güçlerinin her türlü oyunu oynadığını ifade eden Gümrükçüoğlu, ?Bundan önce tüm oyunlarını bozduğumuz gibi bundan sonra da şer güçlerinin oyunlarını yanlarına bırakmayacağız. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece kazanan her daim devletimiz ve milletimiz olacaktır? dedi.