BASIN DUYURUSU

BASIN DUYURUSU

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon şubemiz ´in olağan genel kurul toplantısı, 16 Aralık 2017Cumartesi günü saat 15.00´de Cumhuriyet Mahallesi Özgür Caddesi No:18 SanateviOrtahisar-Trabzon adresinde,yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı23 A

BASIN DUYURUSU

 

 

Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon şubemiz ´in olağan genel kurul toplantısı, 16 Aralık 2017Cumartesi günü saat 15.00´de Cumhuriyet Mahallesi Özgür Caddesi No:18 SanateviOrtahisar-Trabzon adresinde,yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı23 Aralık 2017 Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak şekilde karara bağlanmıştır.

 

            Bu kapsamda halen anılan şubenin başkan yardımcısı olarak, bizden önceki yöneticilerimiz dâhil, bugüne kadar elden gelen tüm gayretin sergilendiğine yürekten inanıyor, hepsine ayrı, ayrı teşekkürü borç biliyorum. Ancak bu defa, değerli üyelerimizin ekseri teveccühleriyle,başkan sıfatıyla bayrağın şahsıma tevdi edilmek istendiğini görmekteyim. Bu anlamda,mevcut çıtayı daha yukarılara taşımak, kültür-sanat yürüyüşüne bir nebze de olsa ivme kazandırmak adına Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubesi başkan adaylığımı açıklamış bulunuyorum.

 

            Tüm üyelerimizeve kamuoyunu saygıyla duyurulur.11/12/2017

           

 

 

 

 Kamuran TUNA

Şube Başkan Yardımcısı