?BANA DOKUNMA!?

?BANA DOKUNMA!?

?Çocuklarda Cinsel İstismarın Önlenmesi ve Farkındalığın Arttırılması´´

 ?Çocuklarda Cinsel İstismarın Önlenmesi ve Farkındalığın Arttırılması´´

 

?BANA DOKUNMA!?

 

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde Maçka İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ´´Bana Dokunma! Çocuklarda Cinsel İstismarın Önlenmesi ve Farkındalığın Arttırılması´´ konulu programı Maçka Halk Eğitim Merkezinde yoğun katılım ile gerçekleştirildi

 

         Düzenlenen programa Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, konuşmacı Sosyal Hizmet Uzmanı Özkan Bilgin ve Avukat Berrak Pınar Alioğlu ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Maçka Kadın Kolları Ayşe Terzi Çoban, ?Cinsiyet ve cinsellik de varlığımız bir parçasıdır ve varlığımızı, soyumuzu sürdürmek için sağlıklı nesiller yetiştirmek için aslında en doğru öğrenilmesi gereken konulardan biridir. Bu farkındalığı oluşturmak için böyle bir programı organize ettik. Katılımlarınız için teşekkür ederim? dedi.

       AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, yaptığı konuşmada, ?Tecavüz, taciz, cinsel istismar, sapkınlık vs. her ne zıkkımsa tüm insanlar ne düşünüyorsa bende onu düşünüyorum. Sonrasında bu düşünebilen insanları hiçbir siyasi, sosyal, kültürel açıdan ayırmadan aynı insani hassasiyete sahip olduğumuza inanıyorum ve haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır hükmünce naçizane görüşlerimi beyan ediyorum? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sosyal Hizmet Uzmanı Özkan Bilgin ve Avukat Berrak Pınar Alioğlu katılımcılara sunum gerçekleştirdi.