ASIRLIK ÇINARI UNUTMADILAR

ASIRLIK ÇINARI UNUTMADILAR

ASIRLIK ÇINARI UNUTMADILAR

ASIRLIK ÇINARI UNUTMADILAR

Maçka Coşandere Mahallesi İmam Hatipleri, 94. yaşını süren Dursun (Altıntaş) amcayı ziyaret ederek hayır duasını aldılar.

Maçka İlçe Müftülüğü ‘ne bağlı Coşandere Bölgesi İmam Hatipleri ilçe genelindeki ziyaretleri kapsamında şehit kabirleri, şehit yakınları ve hastalara yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

YAŞLILARA SAYGI VE HÜRMET
Diyanet İşleri Başkanlığı Maçka İlçe Müftülüğü, Müftülük bünyesinde kurduğu Gençlik Komisyonu ile halkla arasındaki mesafeleri sıfıra indirirken, kafalardaki sorulara cevap buluyor ve içinden çıkılmaz sorunlar için de çözüm üretiyor.
Bu çalışmalar kapsamında halka daha yakın olmayı amaçlarken, özellikle gençlere yönelik projeler üreterek, toplumdan kopma ve kendini soyutlama gibi risklerle karşı karşıya kalan gençlerimizin manevi hayatına da uzanan el oluyor.
Önceliği şehitlere ve şehit ailelerine veren Maçka ilçe Müftülüğü Gençlik Komisyonu üyeleri, yaşlılarımızı da unutmuyor.

DURSUN AMCANIN HAYIRDUASINI ALDILAR
Bu kapsamda, Maçka’nın asırlık çınarlarından biri olan Maçka İlçesi Coşandere Mahallesi’nde ikamet eden 94 yaşındaki Dursun Altıntaş’ı ziyaret eden İmam Hatipler, hal ve hatırını sorarak kendisiyle sohbet ettiler.
Tam bir asra yaklaşan yaşına rağmen oldukça sağlıklı görünen Dursun amca (Altıntaş) ile sohbetlerinde bol bol hayırdua alan İmam Hatipler, kendisini tekrar ziyaret edeceklerine söz vererek ayrıldılar.
Ali TİRİTOĞLU