?Ali´nin Enerji Serüveni? adlı dergi öğrencilere dağıtıldı

?Ali´nin Enerji Serüveni? adlı dergi öğrencilere dağıtıldı

Maçka Çoruh EDAŞ tarafından Enerji Bakanlığının bizzat takip ettiği ?Ali´nin Enerji Serüveni? adlı dergi, 09 Haziran Cuma günü karne dağıtımı yapılmadan önce Maçka Çoruh EDAŞ İşletme Şefi Coşkun Eyüboğlu tarafından iki okula dağıtımı gerçekleştirildi

?Ali´nin Enerji Serüveni? adlı dergi öğrencilere dağıtıldı

 

Maçka Çoruh EDAŞ tarafından Enerji Bakanlığının bizzat takip ettiği ?Ali´nin Enerji Serüveni? adlı dergi, 09 Haziran Cuma günü karne dağıtımı yapılmadan önce Maçka Çoruh EDAŞ İşletme Şefi Coşkun Eyüboğlu tarafından  iki okula dağıtımı gerçekleştirildi

 

                       Enerji Bakanlığının bizzat takip ettiği ?Ali´nin Enerji Serüveni? adlı dergi Maçka Çoruh EDAŞ işletme Şefi Coşkun Eyüboğlu, Ce-Zi-ne Kardeşler İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet Ortaokuluna dergi dağıtımını karne töreninden önce gerçekleştirdi.

                           İlk olarak Ce-Zi- Ne Kardeşler İlkokuluna gidildi. Çoruh EDAŞ Maçka Şefi Coşkun Eyüboğlu, dördüncü sınıf  öğrencilerine karnelerini almadan önce sınıflara tek tek giderek dergiyi önce öğrencilere tanıttı daha sonra dağıtımını gerçekleştirdi. Yaklaşık yüz öğrenciye dergi dağıtımı gerçekleştirildi.  Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu Müdürü İrfan Topal da, dergi dağıtımına iştirak etti.

Maçka Çoruh EDAŞ Şefi Coşkun Eyüboğlu, Cumhuriyet Ortaokuluna giderek ?Ali´nin Enerji Serüveni? adlı dergiyi önce tanıttı daha sonra beşinci sınıf öğrencilerine Okul Müdürü Şenol  Çavuş´la birlikte dağıttı.

                      Enerji Bakanlığının  ?Ali´nin Enerji Serüveni? adlı çocuk dergisi öğrencilerin yaz tatillerinde rahatlıkla okuyacakları ve ders niteliğinde altın öğütler içeriyor. Enerjinin nasıl kullanılacağını derginin kahramanı Ali anlatıyor. Ali´nin en yakın dostu robotu Volt. Volt´u önce pille çalıştıran Ali, harçlıklarını pile yatırdığı için harçlıksız kalınca Volt´u elektrikle çalıştırmaya karar verir. Bu da babasının ay sonunda gelen elektrik faturasının kabarık olmasından sonra bundan da vaz geçer.  Ali, Volt´u güneş enerjisiyle çalıştırmak panel monte eder. Ama bundan da başarılı olamaz. Çünkü panelleri enerji hırsızı çalar.

                      ?Ali´nin Enerji Serüveni? adlı dergi gelecek eğitim öğretim yılında dağıtıma devam edilecek.