AK PARTİ´DE GÜÇBİRLİĞİ!

AK PARTİ´DE GÜÇBİRLİĞİ!

AK PartiMilletvekili Köseoğlu, Maçka ilçe başkanlığında gerçekleşen buluşmada hedeflerinin, halkın verdiği desteği, 2071´e değin taşımak olduğunu vurguladı.

AK PARTİ´DE GÜÇBİRLİĞİ!

AK PartiMilletvekili Köseoğlu, Maçka ilçe başkanlığında gerçekleşen buluşmada hedeflerinin, halkın verdiği desteği, 2071´e değin taşımak olduğunu vurguladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Maçkalı hemşehrimiz Ayşe Sula Köseoğlu partilileriyle buluştu.
Partisinin ilçe başkanlığında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Köseoğlu, İlçe Başkanı Kongur ve Belediye Başkanı Koçhan ile birlikte teşkilatta var olan sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu.
Karşılıklı olarak soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantıya Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu´nun yanı sıra, Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Kongur, İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

HER TÜRLÜ KONUYA AÇIĞIZ!
AK Parti ilçe başkanı Kongur ve Belediye Başkanı Koçhan, mevcut sorunların çözümü için bir araya geldiklerini belirtirken, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ise; ?Her türlü sorunu konuşmak ve çözüme kavuşturmak için, il başkanım ve belediye başkanımla buradayız!?dedi.
Yaşadıkları trafik kazasının programa gecikmelerine neden olduğunu belirten ve bundan ötürü özür dileyen Köseoğlu, gerek partilileri gerekse hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin (TBMM) Bayram dolayısıyla yaklaşık 1,5 aylık bir ara verdiğini kaydeden Köseoğlu, bu süreyi partilileri ile bir araya gelip hasbıhal ederek değerlendirmek istediklerini belirtti.
?Her ne kadar referandum sürecinde bir araya gelmiş olsak da, seçim çalışmaları ve herkese ulaşabilme telaşı tam anlamıyla bu buluşmaların gerçekleşmesine engel oldu. Geçtiğimiz Ramazan Bayramında da bir araya gelmiştik. Ancak daha derli toplu olmasını istediğimiz için bu kez belediye başkanım ve il başkanımla birlikte dileyenle herkese açık bir şekilde, dileyenle ise, birebir olarak ilçe başkanımızın bürosunda mevcut sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmak için buradayız.? şeklinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, Cumhurbaşkanının Trabzon ziyaretine değindi.

CUMHURBAŞKANIMIZ MEMNUN AYRILDI!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Trabzon ziyaretinden son derece memnun ayrıldığını belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu; ?Emeği geçenden, katkı veren ve dua edenden Allah razı olsun!? dedi.
Pazartesi günü AK Parti´nin 16. Kuruluş Yıldönümü olduğunu hatırlatan Köseoğlu; ?AK Parti 2001´in 14 Ağustosunda kurulduğundan bugüne milleti esas alan, milletin ?efendi´ olduğu bir partidir. AK Parti milletin verdiği destek ve gücü önce 2023, ardından 2051 ve 2071´e taşıma arzusundadır!?ifadelerini kullandı.
Köseoğlu buradaki toplantının ardından ilçe esnafı ve Maçkalılarla buluşup hasta ziyaretinde bulundu.