ADRES PARİS, RUH TRABZON!

ADRES PARİS, RUH TRABZON!

Bu yıl ilki gerçekleşecek olan ?Uluslararası İş Dünyası ve Yatırım zirvesi? Paris Trabzonlular Derneği ve Trabzon TTSO desteğiyle Fransa´da yapılacak.

ADRES PARİS, RUH TRABZON!

Bu yıl ilki gerçekleşecek olan ?Uluslararası İş Dünyası ve Yatırım zirvesi? Paris Trabzonlular Derneği ve Trabzon TTSO desteğiyle Fransa´da yapılacak.


Paris Trabzonlular Derneği ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) 27-29 Ekim 2017 tarihleri arasında Fransa´da yapılacak olan 1. Uluslararası İş Dünyası ve Yatırım Zirvesi´ne destek veriyor.
Paris Trabzonlular Derneği, konuyla ilgili olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´nde bir basın toplantısı düzenlerken, DernekBaşkanı Bülent Cumur, amaçlarının Türkiye ile Fransa arasında ilişkileri artırmak olduğunu söyledi.

YENİ İŞ FIRSATLARI OLUŞTURACAK!
Fransa´da yapılacak zirveye birçok farklı sektörden katılımların olacağını belirten Cumur, ?Türkiye-Fransa arasında farklı sektörlerden katılımlarla ikili ilişkileri geliştirmek ve yeni iş fırsatları oluşturmak hedefiyle düzenlenecek zirveye, Türkiye´den milletvekilleri, belediye başkanları, çeşitli sivil toplum örgütleri, sanat, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri ve basın camiasının güzide temsilcileri iştirak edeceklerdir. Zirve kapsamında düzenlenecek 1. Uluslararası İş Dünyası ve Yatırım Konferansı´nda devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türk-Fransa ilişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar vereceklerdir.? dedi.

İŞBİRLİĞİ İMKÂNI ARANACAK!
Türkiye´nin yanı sıra Avrupa´dan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımlarıyla gerçekleşecek olan zirvede talepler ve beklentiler üzerine yapılan araştırmalar sonucu tespit edilen ihtiyaçların giderilmesi için işbirliği imkânlarının da aranacağını dile getiren Cumur, düzenlenen sempozyumlarda konusunda uzman kişilerin düşüncelerine başvurulacağını ifade etti.

KAYNAK OLUŞTURACAK!
Sponsor katılımlarla ilerleyecek zirvenin, Paris Trabzonlular Derneği´nin yurt dışında yaşayan yurttaşlar için yapacağı, Kültür ve Sanat Evi´ne de büyük bir kaynak oluşturacağını kaydeden
Dernek Başkanı Bülent Cumur, bu bakımdan ilki gerçekleştirilecek olan zirveyi çok önemsediklerini belirtti.
Başkan Cumur, ?1. Uluslararası İş Dünyası ve Yatırım Zirvesi´ninayrıca; sanat, siyaset ve basın dünyasının temsilcileriylealanında değerli akademisyenlerin ve Paris Trabzonlular Derneği´nin yurtdışındaki özel davetlerinin katılımıyla gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.