63 YILLIK GEÇMİŞ!

63 YILLIK GEÇMİŞ!

63 yıllık bir geçmişin mirasçıları olan Maçkalı Ayhan ve Özgür Taflan kardeşler, bu mirası geleceğe taşımak için el ele verdiler!

63 YILLIK GEÇMİŞ!

63 yıllık bir geçmişin mirasçıları olan Maçkalı Ayhan ve Özgür Taflan kardeşler, bu mirası geleceğe taşımak için el ele verdiler!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Faal Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, 63 senelik bir geçmişe sahip olan Taflan Emlak´ı geleceğe taşımak için kardeşi Özgür Taflan ile birlikte, Taflan Gayrimenkul´ü hizmete açtı.
25 Temmuz Salı günü Trabzon Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı Hacıkasım Kavşağı No:181 adresinde hizmete açılan Taflan Gayrimenkul´ün açılış törenine ise Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç başta olmak üzere, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ile emlakçılar, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Halkoyunları ekibinin de gösterisi eşliğinde gerçekleşen açılış töreninde yaptığı konuşmada 63 yıllık bir geçmişe sahip olan Taflan Gayrimenkul firmasını kaldıkları yerden devam ettirdiklerini söyleyen İnşaatçılar ve Faal Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, bunu kardeşi Özgür Taflan ile birlikte el ele vererek başaracaklarını ifade etti.

SADECE TİCARETHÂNE DEĞİL!
Kendisinin meslek hayatının 37 yılı aştığını vurgulayan Ayhan Taflan; ?Emlakçılık babadan kalan mesleğimiz! Bundan sonraki süreçte Özgür kardeşim ile birlikte elimizden geldiğince Trabzon halkına, fayda sağlamaya çalışacağız. Burası bir işletme olmakla birlikte bağlı bulunduğum, başkanlığını yaptığım kurumlar dolayısıyla tüm vatandaşlarımıza açık bir yer olma özelliğini taşımaktadır.? ifadelerini kullandı.
Taflan Gayrimenkul´ün bir ticarethane olmasının dışında gönüllerinden geçen şeyin, sektörde iş yapan arkadaşlarının, tüketici ve vatandaşların mağdur olmamaları açısından bilgi alışverişi anlamında her konuyu kendileriyle paylaşabileceklerini belirten Ayhan Taflan, TESOB Başkanı Metin Kara´ya da verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Başkan Kara´nın esnafın içinde olması bakımından derdinden iyi anlayıp sürekli esnafın yanında bulunup destek verdiğini söyleyen Taflan Gayrimenkul sahiplerinden Ayhan Taflan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç´e de Trabzon´a ve esnafa verdiği hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkürlerini iletti.
Ayhan Taflan, Taflan Gayrimenkul olarak kardeşi Özgür Taflan ile birlikte ellerinden geldiğince sektöre fayda sağlamaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

GELENEĞİ SÜRDÜRÜYORUZ!
Taflan´ın ardından kürsüye gelen TESOB Başkanı Metin Kara, Esnaf ve Sanatkârlar olarak her zaman vatandaşların yanında yer aldıklarını belirtirken, bunun Ahilik geleneğinde de böyle olduğunu kaydetti.
Taflan Gayrimenkulden bahsederken, 63 yıldır babadan oğula süregelen şirketin hayırlı olması ve torunlara kadar intikal etmesi temennisinde bulunan Başkan Kara, Bin yıllık geçmişi olan Ahilik geleneğine bağlı olarak da hizmet etmenin mücadelesini verdiklerini dile getirdi.
TESOB Başkanı Kara, dünyanın hızlı bir şekilde değişip geliştiğini belirterek; ?Mutlak suretle bu gelişmeye ve değişime ayak uydurmamız lazım. Değerli Başkanımda bu eylem içerisinde olmuş. Bizde kendimizi mutlak suretle değiştirmemiz lazım.? dedi.

TRABZON ESNAFI KANAATKÂR!
Son olarak söz alan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, Trabzon´un esnaf şehri olduğunun altını çizdi.
Başkan Genç, Trabzon esnafının tüm zorluklara göğüs gerebilen kanaat edebilen bir yapıya sahip olduğundan dolayı yanana küçük dalgalanmalarda dahi ayakta durabildiklerini belirterek, ticareti yaşanan gelişmelerle doğru orantılı bir şekilde geliştirmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.
Taflan Gayrimenkule hayırlı bol bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başkan Genç, bu tür işyerlerinin sayısının artmasını diledi.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde açılan Taflan Gayrimenkul´ün açılış kurdelesini işyeri sahipleri Ayhan ve Özgür Taflan ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve TESOB Başkanı Metin Kara birlikte kestiler.
Ali TİRİTOĞLU