ŞAMPİYON TRABZON K.Y.K

ŞAMPİYON TRABZON K.Y.K

Kredi ve Yurtlar Kurumu iller arası futbol turnuvasında, Trabzon KYK Türkiye şampiyonu oldu

ŞAMPİYON TRABZON K.Y.K

 

 Kredi ve Yurtlar Kurumu iller arası futbol turnuvasında, Trabzon KYK Türkiye şampiyonu oldu 

 

              Kredi ve Yurtlar Kurumu iller arası futbol turnuvasında Trabzon KYK önce bölge birincisi oldu. Daha sonra final için Düzce´de 13 Mayıs Cumartesi günü 18 Temmuz Stadında Kastamonu KYK ile oynadığı maçı 5-4 kazanarak Türkiye şampiyonu oldu.

                   İller içinde yapılan maçlar sonucunda her ilden birinci olan takımların yaptığı bölgeler arası  maçlarda  birinci olarak  Orta ve Doğu Karadeniz bölgesini temsilen Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde eden  Trabzon KYK il müdürlüğü takımı, Kastamonu KYK takımıyla final maçı oynadı.

Her iki takımda şampiyon olmak için kıyasıya mücadele etti. Trabzon KYK İl müdürlüğü takımı maçtan hiç kopmadı. Atak üzerine atak yaparak rakibini kendi ceza alanına hapsetti. Trabzon´un bir futbol kenti olduğunu her fırsatta gösteren Trabzon KYK rakibine şans tanımadı. Ancak maç normal süresinde 1-1 berabere bitince seri penaltılara geçildi. Her iki takımın kalecileri kalede dikkatliydi.  Penaltıları kullanan oyuncular kaleye çektikleri sert şutlarla dikkat çekti. 

Trabzon KYK,  Kastamonu KYK´yı penaltılarda 5-4 yenerek kupanın sahibi oldu.

               Zafer sonrası Trabzon KYK şampiyonluğu kolbastı oynayarak kutladı.  Şampiyonluk maçını izlemek üzere KYK Trabzon il müdürü Adnan İpekdal, Maçka KYK ilçe Müdürü Yahya Adıgüzel  ve diğer  ilçelerden giden KYK  yurt müdürleri takıma büyük destek verdi.

 Trabzonlu  iş adamı Ali Haydar Baş, KYK Trabzon futbol takımı sporcuları ile teknik heyeti kutlayarak her birine teşekkür etti.

               Kredi Yurtlar Kurumu iller arası futbol turnuvasında;  dördüncü olan Manisa KYK takıma Düzce  Gençlik hizmetleri il müdürü Feyzullah Dereci, üçüncü olan Kocaeli KYK takımına Kastamonu il müdürü Reşat Asrak ,ikinci olan Kastamonu KYK takımına Trabzon KYK il müdürü Adnan İpekdal  kupalarını verdi.

               Trabzon KYK, Türkiye birincilik kupasını Düzce KYK il müdürü Kudret Koz´un elinden aldı.