ÖTEKİLEŞTİRMEDEN

ÖTEKİLEŞTİRMEDEN

Referandum çalışmalarında kimseyi ötekileştirmeden, sevgi ve barış söylemleriyle hareket edeceklerini belirten CHP İlçe Başkanı Göktürk, kazanacaklarına emin!

ÖTEKİLEŞTİRMEDEN

 

Referandum çalışmalarında kimseyi ötekileştirmeden, sevgi ve barış söylemleriyle hareket edeceklerini belirten CHP İlçe Başkanı Göktürk, kazanacaklarına emin!

 

                   16 Nisan´da yapılacak olan referandum öncesinde sürdürdükleri çalışmalarda neden ?Hayır´ dediklerini anlatan CHP Maçka İlçe Başkanı Av. Nihan Göktürk, sorunlarının kişilerle değil, değişecek olan sistemle ilgili olduğunu söyledi.
Seçim öncesi yürüttükleri çalışmalarda referandumda ?Evet´ diyen insanlarla görüştüklerini ve elde ettikleri sonucun, bu kişilerin neden ?Evet´ dediğini bilmediklerini gösterdiğini kaydeden CHP İlçe Başkanı Göktürk, bunun aksine ise ?Hayır´ diyecek olan seçmenin neye ?Hayır´ dediğini çok iyi bildiğini ileri sürdü.

ACIĞI KAPATACAĞIZ
Bu açığı kapatacakları iddiasında bulunan CHP Maçka İlçe Başkanı Av. Nihan Göktürk; ?Biz bu açığı kapatacağız. Meclis TV kapatılarak halkın öğrenmesi engellenmeye çalışıldıysa da vekillerimiz sosyal paylaşım sitelerini kullanarak halkı bilgilendirdiler. Yine aynı şekilde biz de oluşturduğumuz komisyonlarımızla mahalle mahalle, sokak sokak gezerek halkımızı bilgilendireceğiz!? şeklinde konuştu.

İNSAN ODAKLI SİYASET
Hiç kimseyi oy pusulası olarak görmediklerinin altını çizen Göktürk, herkesin tercihine saygı duyarak insan ve insan onurunu esas aldıklarını vurguladı.
İlçeyi bu süreçte Mersin milletvekili Fikri Sağlar´ın ziyaret ettiğini hatırlatan CHP Maçka İlçe Başkanı Av. Nihan Göktürk; ?Yoğun bir programımız var. Milletvekillerimiz, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimiz, yazarlarımız, gazetecilerimiz, başka illerde yaşayan Maçkalı bürokratlarımız ilçemize gelerek bizimle çalışacaktır. 17 Nisan sabahı halkımız güneşin balçıkla sıvanamadığını, tek adam rejimine, parti devletlerine, camiye kışlaya mahkemeye siyaset sokmaya gayretine, meclisi fesheden yetkilere ?Hayır´ diyerek gösterecektir? dedi. Çalışmaları süresince kimseyi ötekileştirmeden, sevgi ve barış söylemleriyle hareket edeceklerini belirten CHP İlçe Başkanı Göktürk, diğer partililerin de desteğiyle 17 Nisan´da ezici bir fark ile galip geleceklerini iddia etti.
Ali TİRİTOĞLU