KURALAR ÇEKİLDİ

KURALAR ÇEKİLDİ

Yapım süreci sancılı ve uzun olan TOKİ evleriyle ilgili kura çekimi nihayet gerçekleştirilirken, hak sahipleri şimdi anahtar teslimini bekliyor!

KURALAR ÇEKİLDİ
                SIRA ANAHTARDA!

Yapım
süreci sancılı ve uzun olan TOKİ evleriyle ilgili kura çekimi nihayet gerçekleştirilirken, hak sahipleri şimdi anahtar teslimini bekliyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi´nin (TOKİ) Maçka´da 2008 yılında hak sahiplerinden ücret toplayarak ilk adımı attığı ve 2011 yılında ilk kazmayı vurduğu konutların kura çekimi 6 yıl aradan sonra nihayet gerçekleşti.

6 YILIN SONUNDA
2008 yılında ücretleri alınan, 2011´de ise inşaatına başlanan TOKİ evlerinin inşaat süreci 2016 yılında sona ererken, kura çekimi ise 6 yılın sonunda 07. 07. 2017 Cuma günü nihayet yapıldı.
Maçka Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Maçka Noteri Mustafa Uçanoğlu ve Belediye Başkanı Koray Koçhan ile hak sahipleri katıldılar.

BAŞKAN´DAN YENİ TOKİ MÜJDESİ
Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, halkın TOKİ vasıtasıyla konut sahibi edilmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çok büyük bir rolü olduğunu belirterek kendisine minnet duyduklarını ifade etti.
İlerleyen zamanlarda Esiroğlu´nda TOKİ bünyesinde yapılacak ve 288 daireden oluşacak konut projesinin müjdesini veren Başkan Koçhan; ?Buradaki konutlara katılmaya fırsat bulamayanlar orayı değerlendirebilirler!? dedi. 

HAK SAHİPLERİ DAİRELERİNİ BELİRLEDİ
12 daireden oluşan bir bloğun afet kapsamında değerlendirileceği, 132 hak sahibinin geri kalan 132 daire için hazır bulunduğu kura çekiminde, ilk kurayı Başkan Koray Koçhan çekerken ilk talihli de Fatma Bal adlı bir vatandaş oldu. 132 hak sahibinin blok, kat ve dairelerinin netleştiği kura çekiminde sıra anahtar teslimine gelirken, hak sahipleri Başkan Koçhan´a teşekkür etti.