?DAHA ÇOK ÇABA!?

?DAHA ÇOK ÇABA!?

Yüksek Lisans eğitimi almaya hak kazanan öğrenciler ile buluşan Orman Genel Müdürü Karacabey; ?Hedefe ulaşmak için çok çaba sarf etmelisiniz.?

?DAHA ÇOK ÇABA!?

Yüksek Lisans eğitimi almaya hak kazanan öğrenciler ile buluşan Orman Genel Müdürü Karacabey; ?Hedefe ulaşmak için çok çaba sarf etmelisiniz.?

1416 Sayılı Kanun kapsamında yurt dışında yüksek lisans eğitimini tamamlamış ve Orman Genel Müdürlüğünde göreve başlamış 15 personel ile 2016 ve 2017 yılı yapılan eleme sınavlarıyla yurt dışında yüksek lisans eğitimi almaya hak kazanan 26 öğrenci Türkiye Orman Genel Müdürlüğü´ndeydi.
Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey başkanlığında düzenlenen toplantıya katılan öğrenciler ile 14 personele, genel müdürlüğün teşkilat yapısı, görevleri ve faaliyetleri hakkında genel bilgiler verildi.

?EĞİTİMİNİZİN HAKKINI VERİN.?
Genel Müdür Bekir Karacabey öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, onlardan kurumları adına güzel adımlar atmalarını isterken; ?Aldığınız eğitimin hakkını vererek ormancılığın çizgisini daha üst seviyelere getirmenizi bekliyoruz.? şeklinde konuştu.
Ormancılık teşkilatının geleceğinin gençlerin omuzlarında olduğunu söyleyen Orman Genel Müdürü Karacabey; ?Siz bu teşkilatın geleceğini şekillendirebilirsiniz. Biz, bizden öncekilerden aldığımız bayrağı daha ileriye taşımaya çalıştık. Size düşen de bizden aldığınız bayrağı çok daha ilerilere taşımaktır. Hem ahlak hem nitelik hem teknik anlamda örnek bireyler olmanızı bekliyoruz.? ifadelerini kullandı.

?ÇOK ÇABA SARF ETMELİSİNİZ!?
Öğrencilerin kendilerini artık Türkiye Orman Genel Müdürlüğü´nün temsilcisi gibi görmelerini isteyen Bekir Karacabey, ?Gittiğiniz yerlerde ülkemizi temsil edeceğinizi unutmayın. Hedefleriniz olmalı ve onları kuruma faydalı şekilde şekillendirmelisiniz. Hedefe ulaşmak için çok çaba sarf etmelisiniz.? dedi.